Shakira:

Rømmer landet etter bruddet

Superstjernen skal angivelig flytte.

FLYTTEPLANER: Shakira skal visstnok planlegge å flytte fra Barcelona. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
FLYTTEPLANER: Shakira skal visstnok planlegge å flytte fra Barcelona. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i juni det ble kjent at stjerneparet Shakira (45) og Gerard Piqué (35) hadde valgt å gå hver til sitt etter tolv år sammen. Det er imidlertid ikke den eneste utfordringen popstjernen har stått i den siste tiden.

For fire år siden ble hun nemlig anklaget for å ha unnlatt å betale et svimlende millionbeløp i skatt. Spanske myndigheter mener Shakira har holdt tilbake hele 14,5 millioner euro i inntekt fra spanske skattemyndigheter mellom 2012 og 2014. Artisten selv hevder sin uskyld. og tidligere i sommer ble det kjent at hun ville ta saken til retten.

Det kan derfor se ut til at 45-åringen har hatt en turbulent sommer, og ifølge kilder til Page Six skal hun nå planlegge å forlate landet.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Hjemmet hennes

Shakira har siden 2012 bodd i Barcelona, men skal angivelig vende ryggen til den spanske storbyen til fordel for Miami Beach.

Ifølge nettstedet bor også hennes nærmeste familie og venner langs den amerikanske østkysten, og Miami Beach er derfor det perfekte sted for å innhente litt støtte mens hun jobber seg gjennom brudd og forbereder seg på rettssak.

Hun skal også ha et veldig privat og palassaktig herskapshus nede ved vannet i byen. Familievenn og eiendomsmegler fra Douglas Elliman, Ana Lourdes Martinez, omtaler stedet som Shakiras «tilflukt».

- Miami er hjemmet hennes. Foreldrene hennes bor her, broren hennes bor her, niesen og nevøen hennes også. Hun har ingen familie i Spania. Det er et annet miljø enn Barcelona, la hun videre til.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Page Six skriver at også flere kilder nær artisten har bekreftet flytteplanene.

Flykter fra utroskapsryktene

Flyttingen kan også være en måte å komme se unna utroskapsryktene som florerer rundt Piqué.

Ryktene går blant annet ut på at fotballstjernen angivelig skal ha sendt private meldinger til andre kvinner, inkludert den brasilianske modellen Suzy Cortez, også kjent som Miss BoomBum. 35-åringen skal også ha datet den 23 år gamle studenten Clara Chia Marti i flere måneder.

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. VIdeo: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Da bruddet først ble kjent skrev den spanske avisen El Periódico at Shakira skal ha tatt kjæresten på fersken med en annen kvinne, hvilket førte til en krise. Det skal ha vært den hendelsen som etter hvert førte til brudd.

Shakira og Piqué har sønnene Sasha (7) og Milan (9) sammen.

LES OGSÅ: Fikk ekteskapstips av foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer