FORSVARER MAMMA: Romeo Beckham (13) var modell for motehuset Burberry allerede som niåring. Her er han avbildet på The Burberry Film festival i London i november i fjor. Foto: Splash News
FORSVARER MAMMA: Romeo Beckham (13) var modell for motehuset Burberry allerede som niåring. Her er han avbildet på The Burberry Film festival i London i november i fjor. Foto: Splash NewsVis mer

Romeo Beckham forsvarer moren etter kyssebildet

13-åringen delte rørende bilde på Facebook.

Tidligere denne uka skapte Victoria Beckham (42) overskrifter med et bilde hun la ut på Instagram.

Bildet viser firebarnsmora som kysser sin datter, Harper Seven (5), på munnen i anledning hennes femårsdag.

Forsvarer mora

Nå svarer imidlertid Beckhams sønn Romeo (13) på kritikken, og la i går kveld ut et bilde på sosiale medier for å vise sin støtte til mora. Det skriver den britiske avisa The Mirror.

- Jeg elsker fortsatt kyssene til moren min, lyder bildeteksten.

På bildet poserer en smilende Romeo mens mora kysser ham på kinnet.

Til tross for mange negative kommentarer på bildet der hun kysser datteren, er det også mange som har vist sin støtte i kommentarfeltet på Victoria Beckhams instagram-profil. Flere mødre la ut lignende bilder av seg og sine barn for å vise sin støtte, ifølge The Mirror.

Kommentarene lot ikke vente på seg, og flere mente at det ikke er riktig å kysse barna sine på munnen. Den norske barnepsykologen Kerstin Söderström forsvarte Beckham etter kritikken.

- Slipp foreldrekjærligheten fri, det er selve kilden til vekst og velvære. Men respekter hva barnet liker og ikke liker. Det handler om å være obs på barnets reaksjon og huske på at barn, hvor søte de enn er, ikke er fritt vilt for voksnes kose- og kyssebehov, sa barnepsykologen til Dagbladet tidligere denne uka.

KRITIKK: Det var dette bildet som satte sinnene i kok hos mange på sosiale medier tidligere denne uka. Foto: Xposure/ NTB Scanpix
KRITIKK: Det var dette bildet som satte sinnene i kok hos mange på sosiale medier tidligere denne uka. Foto: Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Utskjelt

Det er imidlertid ikke første gang Beckham-foreldrene får krass kritikk. I april var det far i huset, David Beckham, som fikk refs for at han hadde lagt ut en videosnutt for sine 22 millioner følgere på instagram.

Videoen viser yngstesønnen, Cruz (11), som synger. Under videoen skriver flere at de er så imponert over sangstemmen hans at de spår ham til å bli den neste Justin Bieber.

KRASS KRITIKK: Den britiske TV-profilen Piers Morgan (t.v.) mener at David og Victoria Beckham burde vite bedre enn å eksponere barna sine på sosiale medier. De siste dagene har sjarmerende videosnutter av Cruz Beckham (midten) tatt av på nettet.  Foto: Wenn/ Instagram/ Pa Photos/ NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Den britiske TV-profilen Piers Morgan (t.v.) mener at David og Victoria Beckham burde vite bedre enn å eksponere barna sine på sosiale medier. De siste dagene har sjarmerende videosnutter av Cruz Beckham (midten) tatt av på nettet. Foto: Wenn/ Instagram/ Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer

- Man har disse kjendisforeldrene som gnåler om å beskytte barna sine og privatlivet og så videre. Og så driver de og legger ut denne 11-åringen på Instagram foran haugevis av folk for å gjøre ham til stjerne, slik Brooklyn nå er blitt fotograf, sa tv-profilen Piers Morgan i programmet «Good Morning Britain» i april.

Fotballspilleren David Beckham giftet seg med Spice Girls-stjerna Victoria Adams i 1999. Siden da har de vært et av verdens største stjernepar, og sammen har de fire barn - tre gutter og en jente. Alle guttene i familien har imidlertid fått en smak av rampelyset.

Som niåring dukket Romeo opp som modell for motehuset Burberry, og han skal være et stort talent på tennisbanen.

Eldstesønnen, Brooklyn (17), har allerede rukket å gjøre det bra som modell. I tillegg ble han i januar hyret inn av Burberry for å fotografere en kampanje for dem. Han har også vært en lovende fotballspiller. Det er kjent at han er kjæreste med Hollywood-skuespilleren Chloë Grace Moretz (19).

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Skilsmissen er satt på vent