Romeo Beckham:

Romeo (15) falt for veske til 12 000 kroner

Eplet faller ikke langt fra stammen for Victoria Beckhams nest eldste sønn.

FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Romeo Beckham har til tross for sin unge alder allerede gjort suksess som modell. Dermed følger han i fotsporene til sin berømte mamma Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Romeo Beckham har til tross for sin unge alder allerede gjort suksess som modell. Dermed følger han i fotsporene til sin berømte mamma Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Romeo Beckham (15) og mamma Victoria (43) hastet gjennom JFK-flyplassen i New York forleden. Victorias nest eldste sønn har skutt i været den siste tiden, og har tydeligvis arvet mammas forkjærlighet for svært dyre designplagg ...

Luksus fra topp til tå

Med en eksklusiv bag i hendene og superdyr caps på hodet, begge fra Loius Vuitton, ledet Romeo an mot flyet som ventet.

Vesken har en verdi på 12 000 kr.

David Beckham, Harper Beckham, Cruz Beckham, Brooklyn Beckham, R
David Beckham, Harper Beckham, Cruz Beckham, Brooklyn Beckham, R Vis mer

Bare sokkevalget tyder på at det fremdeles er en tenåring bak den dyre fasaden.

Romeo blir imidlertid slått på veskefronten av sin lillesøster Harper (6), som i april dukket opp med en veske verdt 19 000 kroner.

Vesken var av typen «Yona» fra merket Goyard.

Den vesle jenta spaserte også rundt i lærstøvletter fra Gucci som koster i underkant av 2500 kroner ifølge Daily Mail.

Hektiske dager

Tross sin unge alder har Romeo allerede begynt å tjene egne penger. Han er fast modell for det britiske designmerket Burberry, og allerede som tolvåring tjente han nærmere 500 000 for én dags jobb.

Guttungen har dermed nok penger til å kjøpe det han vil av luksusvarer – uten å få hjelp fra sine styrtrike foreldre!

Romeo la heller ikke skjul på at han har et sterkt bånd til sin mor, da han i april gratulerte henne med 43-års dagen.

Heller ikke sønnen Romeo (14) sparte på kruttet i sin bursdagshilsen.

«Mamma, jeg elsker deg så mye og jeg håper at du har den beste dagen. Du er den mest fantastiske moren og du er perfekt på alle måter. Jeg elsker hvordan du får meg til å le hver eneste dag og uansett hva som skjer, virker du alltid glad. Jeg elsker deg fra månen og tilbake. Ha den beste dagen», skrev 14-åringen.

Burberrys kreative leder i Storbritannia, Christopher Bailey, sier til Daily Mail at Romeo er et naturtalent som modell.

- Det er alltid en glede å jobbe med ham. Han har masser av sjarme, stil og energi! Jeg er lykkelig over at han leder vår julekampanje.

Romeo havner også i eksklusivt modellselskap gjennom sitt arbeid for Burberry.

Tidligere har de lansert modellene Kate Moss, Cara Delevingne som talskvinner for sine parfymer, og modellen Suki Waterhouse som ansiktet til sin kosmetikk-kolleksjon.

LES OGSÅ: Harper Beckham bar veske til 19 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer