FULL FART: Det var Ellen som sto for styringa på vannscooteren, mens Portia hadde mer enn nok med å klamre seg fast til kjæresten for ikke å falle av. Foto: Stella Pictures
FULL FART: Det var Ellen som sto for styringa på vannscooteren, mens Portia hadde mer enn nok med å klamre seg fast til kjæresten for ikke å falle av. Foto: Stella PicturesVis mer

Romantisk yachtferie

Portia og Ellen nyter vannsport og avslapning i Itala. Se bildene!

SEHER.NO: Den kjente komikeren og talkshow-verten Ellen DeGeneres (50) og hennes forlovede, skuespilleren Portia de Rossi (35), koste seg i forrige uke på en romantisk yachtferie i Italia.

Ellen og "Ally McBeal"-kjæresten har vært på Li Galli-øyene i nærheten av Capri, hvor de ferierte på en luksuriøs yacht.

Nylig ble det kjent at det forelskede paret har planer om å gifte seg, og kanskje var det en bryllupsreise på forhånd paret hadde i tankene da der reise til Italia?

På yachtferien nøt DeGeneres og De Rossi hverandres selskap da de prøvde seg på både kajakk, snorkling og vannski.

Da paret forsøkte seg på vannscooter, var det den eldste, DeGeneres, som sto for styringa, mens Portia hadde mer enn nok med å klamre seg fast til kjæresten for ikke å falle av.

Ellen og Portia forventes å tidligst si ja til hverandre mot slutten av året, og tidligere har DeGeneres uttalt at hun har møtt kvinnen i sitt liv.

- Jeg føler det som om jeg har funnet min perfekte partner. Hun har lært meg ting om meg selv, og jeg føler at jeg har lært henne noe. Vi har begge forandret oss og vokst, sa hun for noen måneder siden.

LES OGSÅ: Denne boken gir deg alt du vil ha

Se bilder fra yachtferien under:

SNART GIFT: Det var lett å se at jentene var forelsket, der de koste seg tett omslynget i vannet. Foto: Stella Pictures
AKTIVE: Ellen og Portia prøvde seg på både padling, snorkling og vannscooter i Italia. Foto: Stella Pictures
LUKSUS: Det var på denne luksusyachten paret ferierte i Italia. Foto: Stella Pictures
GIFTEKLARE: Superparet Ellen og Portia har bestemt seg for å gifte seg på et femstjerners feriehotell i Palm Springs i USA. Foto: Stella Pictures
FULL FART: Det var Ellen som sto for styringa på vannscooteren, mens Portia hadde mer enn nok med å klamre seg fast til kjæresten for ikke å falle av. Foto: Stella Pictures
BADEGLEDE: Jentene holdt seg tett inntil hverandre overalt på ferien - også i vannet. Foto: Stella Pictures