UT PÅ TUR: Javier Bardem og Penelope Cruz pleiet kjærligheten på den franske rivieraen i påsken. Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Javier Bardem og Penelope Cruz pleiet kjærligheten på den franske rivieraen i påsken. Foto: Stella PicturesVis mer

Romantisk påske i Bonos hus

Penelope Cruz fikk låne huset til U2-sangeren, da hun ville overraske kjæresten.

SEHER.NO: Hvem trenger luksus-hotell, når man har kjendisvenner med hus over hele verden?

Filmstjernen Penelope Cruz (33) og Oscar-vinneren Javier Bardem (39) er et av verdens heteste par for øyeblikket, og var derfor neppe lystne på å å bo på et stappfullt hotell, da de bestemte seg for å å feire påsken på den franske rivieraen.

Se flere bilder fra kjærlighetsferien nederst i artikkelen!

Men Penelope - som i mange år har feriert ved Middelhavets strender - visste råd. En kjapp telefon til U2-vokalisten Bono (47), sørget for at turtelduene fikk låne hans eksklusive feriehus i Eze-sur-Mer for å feire påsken - og hverandre.

Penelope Cruz og Bono har vært nære venner i flere år, og ble blant annet avbildet sammen i Saint-Tropez i fjor sommer, da de festet på det eksklusive utestedet Club 55.

I tillegg til å nyte de romantiske kveldene i Bonos hus, tok Penelope og Javier flere spaserturer i nærområdet, i tilegg til dagsturer til byen Nice.

Det spanske stjerneparet har kjent hverandre i mange år, men skal først ha fått romantiske følelser for hverandre i oktober.

Paret forsøkte å holde forholdet hemmelig for pressen, men ble i februar avslørt av Javiers skuespiller-kollega Woody Harrelson (46).

Nå ser det ut til at Javier og Penelope ikke lenger bryr seg om å skjule sine følelser for hverandre.

Dette har fått fansen til å spekulere om stjerneparet allerede har begynt å leke med tanken på en forlovelse...

Se bilder fra Penelope og Javiers påskeferie her:

PÅ SHOPPING?: Penelope Cruz og Javier tok seg god tid til å rusle rundt i de lokale gatene. Foto: Stella Pictures
FORLOVELSE: Mange fans tror nå det ikke vil ta lang tid før Penelope Cruz og Javier vil inngå forlovelse... Foto: Stella Pictures
NØT VÆRET: Penelope og Javier kunne ikke klage på påskeværet. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Javier Bardem har blitt en internasjonal superstjerne etter at han vant Oscar for sin innsats i "No Country For Old Men". Foto: Stella Pictures
TAKK, BONO: Penelope Cruz angret neppe på at hun ba om å få låne feriehuset til sin gode venn Bono. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Stjerneparet vakte oppsikt under sine mange spaserturer på Middelhavskysten. Foto: Stella Pictures
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.