Romantisk bursdag for Rihanna

Forholdet til Chris Brown var visst ikke helt over likevel... Se video!

SEOGHØR.NO: For få dager siden svirret ryktene om at Rihanna (24) og Chris Brown (23) hadde gjort det slutt. Paret viste seg ikke sammen på flere dager etter en krangel på Grammy-utdelingen, der Rihanna skal ha flørtet med eks-kjæresten Drake. 

Venner av paret hevdet at forholdet nå var over, men la til at de nok ville finne tilbake til hverandre.

- Etter den kvelden har de nesten ikke snakket sammen, og gjort mye hver for seg. Akkurat nå er de ikke sammen, sa en kilde til The Sun.  

Onsdag fylte Rihanna 25 år og feiret bursdagen sammen med venner på Hawaii. Sangeren la ut bilder av seg selv og venninnene på Instagram, og plutselig dukket et velkjent ansikt opp.

Brown hadde tatt turen for å feire sammen med kjæresten, og de to ble fotografert tett omslynget på stranden. De kjørte vannskutere, og koste seg til langt på natt sammen med gode venner. 

«Diamonds»-stjernen har dokumentert bursdagen på Instagram der hun har lagt ut bilder av kake, ballonger og selvsagt et bilde av seg selv og Chris. Rihanna har tidligere fått sterk kritikk for sin forkjærlighet for marijuana, og til og med sangerens bursdagskake var pyntet med et marijuanablad. 

Det er fortsatt uklart om paret lurte alle eller om de har funnet tilbake til hverandre de siste dagene. 

For én måned siden bekreftet endelig Rihanna at hun er sammen med Brown, og fortalte da at hun ikke bryr seg om hva andre måte mene om forholdet.  

- Jeg bestemte at det var viktigere for meg selv at jeg er lykkelig. Og jeg ville ikke la noen andres meninger komme i veien for det. Selv om det er er en tabbe, så er det min egen tabbe. Etter å ha hatt det helt forferdelig i så mange år, ved å være sint og destruktiv, vil jeg mye heller bare leve livet og ta konsekvensene, sier hun til Rolling Stone. 

Etter den stygge voldsepisoden i 2009 hvor Brown sa seg skyldig i overfall og gjennomførte samfunnstjeneste, har han fremdeles prøvetid. Og Rihanna er enig i at det fra utsiden kan se rart ut at de har funnet sammen igjen.

- Det er ikke det vakreste puslespillet i verden når du ser det fra utsiden. Men det er annerledes nå. Vi krangler ikke om de tingene vi gjorde før, nå snakker vi sammen. Vi respekterer hverandre. Nå vet vi akkurat hva vi har, og vi ønsker ikke å miste det. 

LES OGSÅ: Her blir Rihanna angrepet av fan