<strong>SØT MUSIKK?:</strong> Romansespekulasjonene mellom Nicki Minaj (35) og Eminem (45) har fått internett til å koke de siste dagene.

 Foto: NTB Scanpix
SØT MUSIKK?: Romansespekulasjonene mellom Nicki Minaj (35) og Eminem (45) har fått internett til å koke de siste dagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eminem og Nicki Minaj:

Romanserykter skaper full forvirring

Foreløpig har verken Nicki Minaj eller Eminem bekreftet eller avkreftet spekulasjonene.

Publisert

Romansespekulasjonene mellom rapperduoen Nicki Minaj (35) og Eminem (45) har fått internett til å koke de siste dagene.

Ifølge People var det førstnevnte som kastet det første vannet på ryktemølla, da hun fikk følgende spørsmål i kommentarfeltet på Instagram, og svarte «ja»:

- Stemmer det at du dater Eminem?

- Du vet det er sant

Spørsmålet dukket trolig opp som følge av rapperkollegaen YGs siste singel, «Big Bank», der Nicki Minaj er blant gjesteartistene og rapper om Eminem.

35-åringen synger blant annet om da hun «møtte Slim Shady», et av Eminems tilnavn, og at: «Når du først finner deg en afroamerikaner, kommer du tilbake».

Det var under et videoinnlegg publisert på Minajs Instagram-profil fredag, der hun promoterer singelen, at romanseryktene altså fikk bein å gå på.

Spekulasjonene skapte deretter ytterligere oppstyr da Eminem poppet innom samme kommentarfelt med følgende bemerkning:

«Girl, du vet det er sant!»

Oppspinn?

Flere begynte imidlertid tidlig å mistenke at musikkstjernene spilte fansen et puss. Det var særlig etter at Minaj responerte på Eminems ovennevnte kommentar, med en noe ironisk undertone, at ryktene tok en ny vending.

«Babe, jeg trodde vi skulle ligge lavt fram til bryllupet. Vi snakkes når jeg kommer hjem».

Saken fortsetter under.

UHELDIG: Nicki Minaj var uheldig under MTV Awards, og opplevde at kjolen revnet. Mens hun framførte sin nye låt fra scenen, kjempet artisten med å holde tøystykkene på plass. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Verken Minaj eller Eminem har kommet med noen uttalelse tilknyttet dating-påstandene. En kilde TMZ har snakket med forteller imidlertid at spekulasjonene er oppspinn.

- Det var en spøk fra hennes side. De er ikke romantisk involvert, opplyser kilden til kjendisnettstedet.

Selv om enkelte altså forsøker å legge lokk på ryktene, kan det virke som om internett ikke har gitt opp håpet riktig ennå. Gjennom helga har flere kjendisnettsteder, så vel som sosiale medier-kontoer, tatt romansespekulasjonene for god fisk.

Hvorvidt kjæreste-påstandene bare er en ønsketenkning, gjenstår kanskje å se? Hvem vet.

Saken fortsetter under.

TORDNER: Under BET Hip Hop Awards ble det sendt en fire minutter lang Eminem-video. I videoen raser stjerna mot presidenten. - Treffende, sier kommentator. Video: BET / CNN Vis mer

Sliter på damefronten

Eminem er for øvrig ikke den første mannlige rapperen Nicki Minaj har vært koblet til. Tidligere har «Starships»-sangeren skapt overskrifter sammen med blant andre Nasir Jones (44), eller NAS, og Meek Mill (31). Sistnevnte var kjæreste med Minaj mellom 2015 og 2017.

35-åringen var lenge i et forhold med rapperen Safaree Samuels (36), før de to gikk hvert til sitt i 2014.

Hva gjelder Eminem var han lenge i et av-og-på-forhold med Kim Scott (43), som han først giftet seg med i 1999. Paret skilte seg to år senere, men giftet seg på nytt i 2006, før ekteskapet havarerte for andre gang.

I et intervju med Vulture fra desember erkjente 45-åringen at han sliter på damefronten.

- Det er vanskelig. Etter skilsmissen har jeg vært på et par stevnemøter, men ingenting har båret frukter. Den siste tiden har jeg ikke vært interessert i å date, fortalte rapperen, som samtidig røpet at han gjerne benytter seg av datingappen Tinder for å møte damer.

LES OGSÅ: Elton John røpet frekk bryllupsgave fra Eminem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer