<strong>NY FLAMME?:</strong> Det svirrer rykter om at Adele Adkins dater rapperen Skepta. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Det svirrer rykter om at Adele Adkins dater rapperen Skepta. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Adele:

Romanserykter etter skilsmissen

- De har et tett bånd og det er definitivt en spesiell kontakt mellom dem.

Publisert

I april kom nyheten om at Adele (31) og ektemannen Simon Konecki (45) skulle skilles etter et tre år langt ekteskap. Sammen har de sønnen Angelo (7).

Artisten kom med kunngjøringen via sine representanter i en uttalelse til nyhetsbyrået AP.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen sin sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen.

I midten av september leverte Adele skilsmissepapirene, og nå, to uker senere, kobles hun til en ny mann. Det melder flere britiske medier.

Fra samme by

Ifølge The Sun har «Rumer Has It»-stjernen vært på en rekke dater med den britiske rapperen Skepta (37), hvis egentlige navn er Joseph Junior Adenuga.

For et par uker siden skal Adele blant annet ha vært med og feiret Skeptas 37-årsdag på Crystal Maze i London.

<strong>SKEPTA PÅ SCENEN:</strong> Her er den britiske artisten avbildet under Field Day Festival i London i 2016. Foto: Richard Isaac/ REX/ NTB scanpix
SKEPTA PÅ SCENEN: Her er den britiske artisten avbildet under Field Day Festival i London i 2016. Foto: Richard Isaac/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Duoen, som begge er fra Tottenham i England, skal også ha hatt regelmessig kontakt siden bruddet mellom Adele og Simon ble kjent i vår.

- De har vært der for hverandre etter at begge nylig ble single. De har et tett bånd og det er definitivt en spesiell kontakt mellom dem, forteller en kilde til The Sun, og legger til:

- De tilbringer mer og mer tid sammen. Noen av vennene deres håper og tror at de kan ende opp med å bli et flott par en dag.

Verner om privatlivet

Adele, som står bak låter som «Rolling in the Deep» og «Someone Like You», er en av Storbritannias mest suksessrike artister. Hun er den første kvinnen, etter Beyoncé Knowles (37), til å vinne seks Grammy-priser på én og samme kveld.

Popstjernen er særdeles privat, og at hun og Konecki hadde giftet seg bekreftet hun ikke før i 2017, året etter bryllupet.

Avsløringen skjedde under en konsert i Australia, under framføringen av superhiten «Someone Like You».

- Jeg forsøkte å minnes hvordan jeg følte meg i begynnelsen av forholdet som inspirerte meg til å skrive denne sangen. For selv om et brudd kan føles bittert, forferdelig og kaotisk, er den følelsen du får første gang du faller for en person, verdens beste følelse. Jeg er avhengig av den følelsen, sa sangstjernen fra scenen.

- Jeg kan åpenbart ikke gå igjennom disse følelsene nå som jeg er gift. Jeg har funnet den rette, la hun deretter til.

Men bare to år etter at giftemålet ble kjent gikk de to altså hver til sitt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Hun fyrer meg opp

Adele og hennes nye angivelige flamme har flere ting felles. De er begge musikere, begge har nylig brutt ut av forhold og begge har barn. 37-åringen ble nemlig far til en liten jente i november.

- Begge to er veldig private når det kommer til kjærlighetslivene sine, og barna kommer uansett i første rekke, fortsetter kilden.

Paret skal allerede ha kjent hverandre en god stund. I 2016 uttalte nemlig Skepta at han hadde kontakt med den talentfulle sangfuglen.

<strong>EKS:</strong> Ifølge Fox News skal Skepta ha hatt et kort romantisk forhold til supermodellen Naomi Campbell i fjor. Hun skal ha gjort det slutt da hun oppdaget at en annen kvinne var gravid med barnet hans. Her er duoen sammen under Paris Fashion Week. Foto: NTB Scanpix
EKS: Ifølge Fox News skal Skepta ha hatt et kort romantisk forhold til supermodellen Naomi Campbell i fjor. Hun skal ha gjort det slutt da hun oppdaget at en annen kvinne var gravid med barnet hans. Her er duoen sammen under Paris Fashion Week. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Adele tekster meg hele tiden og holder meg på matta. Hun forteller meg om hvordan ting går, sa han til ES Magazine, ifølge nettstedet.

Og samme år publiserte Adele et bilde av rapperen på sin Instagram-profil med teksten «Tottenham-gutt» sammen med en rød hjerte-emoji.

View this post on Instagram

Tottenham Boy ❤️ #konnichiwa

A post shared by Adele (@adele) on

Skepta skal ha besvart meldingen med «Jeg elsker deg» og en emoji av en rød rose.

Tre måneder senere fortalte rapperen følgende til nettsiden IBTimes UK:

- Hun fyrer meg opp. Jeg satt bare og slappet av en dag og så publiserte hun plutselig et bilde hvor det stod «Tottenham-gutt». Hun er også fra Tottenham. Jeg hadde faktisk tenkt å slutte med musikk den dagen, så det er noe av det sykeste som har skjedd, sa han, ifølge The Sun.

LES OGSÅ: Ville graviditesrykter etter Instagram-bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer