Charli D’Amelio og Landon Barker:

Romanserykter etter nye bilder

Er det et nytt kjendispar på gang?

ROMANSE: Det er mange som spekulerer i om det er en ny kjendisromase på gang. Foto: Splash News / WavyPeter / NTB
ROMANSE: Det er mange som spekulerer i om det er en ny kjendisromase på gang. Foto: Splash News / WavyPeter / NTB Vis mer
Publisert

Det har den siste tiden florert romanserykter mellom TikTok-stjerne Charli D'Amelio (18) og Travis Barkers sønn, artist Landon Barker (18).

Alt startet med lanseringsfesten til sistnevntes kleskolleksjon boohooMAN i midten av juni, siden den gang har paret angivelig blitt sett sammen gang på gang.

Denne uken ble D'Amelio og Barker sett sammen nok en gang, og alt tyder på at det er god stemning mellom dem.

HÅND I HÅND: Landon Barker og Charli D'Amelio ble avbildet sammen i New York City. Foto: Splash News / WavyPeter / NTB
HÅND I HÅND: Landon Barker og Charli D'Amelio ble avbildet sammen i New York City. Foto: Splash News / WavyPeter / NTB Vis mer

Duoen ble nemlig avbildet hånd i hånd da de skal ha forlot etterfesten til Machine Gun Kellys show på Madison Square Garden i New Tork City.

People er blant mediene som omtaler saken.

SPILLER BASKET: Tvillingene Hanna og Haley Cavinder går viralt på Tiktok, og ikke bare for basket-videoene sine. Video: Tiktok / Cavindertwins Vis mer

Dater de?

Dette er imidlertid ikke første gangen de potensielle turtelduene har blitt observert sammen den siste tiden.

En kilde fortalte til People at duoen treffer hverandre, men at det er på et tidlig stadium.

Tidligere denne måneden skal paret ha blitt avbildet da de forlot Landons konsert sammen.

En annen detalj fansen har bitt seg merke i er da de begge delte bilder av nye tatoveringer tatt av samme tatovør, i Los Angeles på samme dag, tidligere denne uken.

BLE FJERNET: Beauty influenser Leah Isadora Behn har på kort tid blitt stor på TikTok, men den store suksessen har også ført med noen ulemper. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Mange har fulgt tett med på de populære tenåringene, og flere hevder de også forlot D'Amelios søster Dixies fest, for hennes debutalbum «a letter to me», sammen.

Flere fans har også tatt til sosiale medier som Twitter for å dele bilder og sine meninger om det som angivelig er en romasne.

«Å herregud. Charli D'Amelio, Landon Barker. Jeg vil bare si at Charli og Landon ser søte ut sammen», skriver en og deler et bilde av dem to.

Ekskjæreste

TikTok-stjernen var tidligere i et forhold med musiker og TikTok-stjerne Chase Hudson (19), også kjent under artistnavnet Lil Huddy.

Det tidligere paret bekreftet forholdet i desember 2019, men i slutten av april året etter kunne D'Amelio avsløre at de nå hadde gått hver til sitt.

«Siden dere har sett på forholdet til meg og Chase fra starten av, bestemte jeg meg for at jeg måtte fortelle dere alle at vi ikke lenger er sammen», skrev hun den gang på Instagram-historie.

LES OGSÅ: Victoria Beckham: Ble veid på direktesendt TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer