Orlando Bloom og Nina Dobrev:

Romanseryktene svirrer rundt Hollywood-stjernene

- Den siste tiden har de hengt sammen som mer enn bare venner, sier en kilde. 

MER ENN BARE VENNER: Skuespiller Nina Dobrev og Orlando Bloom skal ha funnet tonen. Foto: NTB scanpix
MER ENN BARE VENNER: Skuespiller Nina Dobrev og Orlando Bloom skal ha funnet tonen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Det er kun halvannen måned siden bruddet mellom skuespiller Orlando Bloom (40) og artist Katy Perry (32) ble kjent, men begge har tilsynelatende kommer seg over bruddet.

Ifølge kilder nettstedet People har snakket med, har nemlig Bloom begynt å date «The Vampire Diaries»-skjønnheten Nina Dobrev (28).

- De har kjent hverandre en stund. Den siste tiden har de hengt sammen som mer enn bare venner, men det er veldig avslappet.

Vil ikke ha kjæreste

Kilden forteller videre at de ikke er eksklusive, og at Bloom nyter singellivet og derfor ikke ønsker en kjæreste akkurat nå.

- Orlando har det fantastisk. Han dater og koser seg. Han har kjent Nina lenge, og de har det veldig gøy sammen, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

HOLDT EN LAV PROFIL: Forrige uke deltok både Orlando Bloom (nr. to fra venstre) og Nina Dobrev (nr. to fra høyre) på etterfesten etter «The Promise»-filmpremieren. Foto: NTB scanpix
HOLDT EN LAV PROFIL: Forrige uke deltok både Orlando Bloom (nr. to fra venstre) og Nina Dobrev (nr. to fra høyre) på etterfesten etter «The Promise»-filmpremieren. Foto: NTB scanpix Vis mer

I den nyeste utgaven av britiske ELLE åpner Bloom seg opp om bruddet med Katy Perry, som han var i et forhold med i over et år.

- Vi er venner, alt er godt. Vi er voksne. Hun er en som er veldig synlig, men jeg tror ikke så mange bryr seg om hva jeg driver med. De bør ikke det. Det er mellom oss. Det er bedre å være et godt eksempel for barn ved vise dem at brudd ikke trenger å handle om hat, sier han.

- Som en bror for meg

Kort tid etter at Orlando Bloom og Katy Perry gikk hver til sitt, avslørte en kilde overfor Mirror at årsaken bak bruddet var at de var på forskjellige stadier i livet.

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen. Det var en stor helbredelsesprosess for Orlando etter skilsmissen fra Miranda, men Katy og Orlando oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, sa kilden og fortsatte:

- Katy ønsket seg barn og å gifte seg, mens Orlando har allerede vært der og gjort det.

Fra 2010 til 2013 var Bloom nemlig gift med supermodell Miranda Kerr (33), og de har sønnen Flynn (6) sammen.

De to har for øvrig klart å beholde et svært spesielt bånd etter skilsmissen.

- Vi er en moderne familie. Jeg og Orlando har en fantastisk kjemi, og kunne nærmest vært i slekt. Han er som en bror for meg. Det er en merkelig greie, men vi bryr oss virkelig om hverandre. Jeg føler meg veldig heldig, sa Kerr til People tidligere i år.

TATT PÅ FERSKEN: Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Zac Efron vil ikke lenger være singel