Romanseryktene svirrer igjen for Rihanna og DiCaprio

Hollywood-stjernene skal angivelig ha kysset åpenlyst under en fest i Paris.

Romanseryktene svirrer igjen for Rihanna og DiCaprio
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For omlag ett år siden gikk det rykter i Hollywood om at popstjernen Rihanna (27) og filmstjernen Leonardo DiCaprio (41) hadde funnet kjærligheten. 

Ryktene begynte å svirre etter de to stjernene ble avbildet sammen under Rihannas bursdagsfeiring i fjor, da kilder hevdet at de var svært kjærlige med hverandre. 

- De hang sammen under hele kvelden. Han kunne nesten ikke bevege seg rundt uten at Rihanna fulgte etter. Hun var festens dronning, men brydde seg kun om Leonardo, uttalte en kilde til TMZ. 

Etter hvert fant «The Wolf of Wall Street»-kjekkasen imidlertid lykken med den vakre supermodellen Kelly Rorhbach (25), men paret gikk fra hverandre etter kun noen måneder.

Saken fortsetter under bildet

MODELL-EKS: Leonardo DiCaprio og modell Kelly Rohrbach var kun sammen i noen få måneder før det i januar ble kjent at de hadde gått hver til sitt.  Foto: NTB scanpix
MODELL-EKS: Leonardo DiCaprio og modell Kelly Rohrbach var kun sammen i noen få måneder før det i januar ble kjent at de hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

 

Klinte til i Paris 

Nå skriver nettavisen The Sun at varme følelser nok en gang har oppstått mellom Rihanna og den Oscar-nominerte skuespilleren.

GAMLE FLAMMER: Leonardo DiCaprio and Rihanna festet sammen på La Plage club i St. Barths i fjor.  Foto: NTB scanpix
GAMLE FLAMMER: Leonardo DiCaprio and Rihanna festet sammen på La Plage club i St. Barths i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere øyenvitner skal angivelig ha observert turtelduene mens de nylig festet sammen i Paris.

- Rihanna og Leo var svært oppslukt av hverandre. De kysset lidenskapelig og brydde seg ikke om at noen så dem, sier et øyenvitne til den britiske avisen og fortsetter:

- Det var tydelig at det ikke var et vennskapelig kyss. 

The Sun skriver at paret viste sine varme følelser under en fest på nattklubben L'Arc i den franske hovedstaden. 

Verken Rihanna eller Leonardo har kommentert ryktene.

Elsker modeller 

Den 41 år gamle filmstjernen er kjent for sin store appetitt for det motsatte kjønn - spesielt for unge, blonde modeller.  

Før han ble sammen med Kelly Rohrbach, var han sammen med den tyske Victoria's Secret-modellen Toni Garrn (23).

Han har også vært sammen med de blonde modellene Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30) og Erin Heatherton (26), samt skuespiller Blake Lively (27).

Rihanna på sin side har tidligere vært sammen med artist Chris Brown (26), men forholdet tok slutt etter han banket henne opp før Grammy-utdelingen i 2009. 

I sommer var hun koblet med Formel 1-føreren Lewis Hamilton (30), etter de ble avbildet ved flere anledninger. 

KORT ROMANSE: Rihanna og Lewis Hamilton (t.h) festet sammen under karnevalet på Barbados i sommer.  Foto: NTB scanpix
KORT ROMANSE: Rihanna og Lewis Hamilton (t.h) festet sammen under karnevalet på Barbados i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her er årets Oscar-nominerte 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer