K.J. Apa og Britt Robertson:

Romanseryktene florerer rundt de to stjernene

Ble observert i hete omfavnelser under helgens arrangement.

SØT MUSIKK: Til fansens store skuffelse kan det se ut til at «Riverdale»-stjernen K.J. Apa har funnet tonen med skuespiller Britt Robertson, etter at stjerneduoen ble observert i hete omfavnelser i helgen. Foto: NTB scanpix
SØT MUSIKK: Til fansens store skuffelse kan det se ut til at «Riverdale»-stjernen K.J. Apa har funnet tonen med skuespiller Britt Robertson, etter at stjerneduoen ble observert i hete omfavnelser i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

«Riverdale»-stjernen K.J. Apa, eller Keneti James Fitzgerald Apa (22), som han egentlig heter, har sjarmert fansen i senk i rollen som Archie Andrews i Netflix-suksessen «Riverdale». Han har oppnådd en enorm fanskare etter at han dukket opp i TV-serien, og har blitt utpekt som et sexsymbol.

Derfor er det kanskje ikke så rart at han er en ettertraktet ungkar. Nå kan det derimot se ut til at en annen skuespiller har fått øynene opp for 22-åringen.

Apa og «The Longes Ride»-skuespiller Britt Robertson (29) ble nemlig observert i hete omfavnelser under Entertainment Weekly sin Comic-Con-fest i San Diego i helgen.

Klinte til på fest

Ifølge People ble stjerneduoen observert mens de holdt hender gjennom kvelden, og 22-åringen skal ha holdt godt rundt Robertson.

De skal også ha delt et aldri så lite kyss i løpet av festen, og tilbrakt kvelden sammen med flere av Apas «Riverdale»-kolleger.

KOLLEGER: Her er K.J. Apa avbildet sammen med Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart og Madelaine Petsch under helgens arrangement. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Her er K.J. Apa avbildet sammen med Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart og Madelaine Petsch under helgens arrangement. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge US Weekly skal de to turtelduene også ha likt bilder av hverandre på Instagram siden april. Robertson og Apa skal ha møttes for første gang under innspillingen av filmen «A Dog`s Purpose» i 2017, og de er visstnok begge ventet å dukke opp i den kommende filmen «I Still Believe», ifølge People.

SPILTE SAMMEN: Her er Britt Robertson og K.J. Apa i filmen «A Dog`s Purpose». Foto: NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Her er Britt Robertson og K.J. Apa i filmen «A Dog`s Purpose». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanseryktene angående de to skuespillerne kommer bare kort tid etter at Robertson ble koblet opp mot en annen skuespiller, Graham Rogers (28). Duoen delte et bilde av hverandre på Instagram i desember, hvor de poserte gladelig på stranden sammen.

Apa, på sin side, har ikke blitt koblet opp til noen siden han tok verden med storm da han entret den velkjente TV-serien.

Saken fortsetter nedenfor.

Venter på den rette jenta

I 2017 fortalte han imidlertid til Cosmopolitan at han ikke hadde noen store planer om å finne seg en kjæreste.

- Jeg tror jeg bare venter på det riktige tidspunktet, den rette jenta. Jeg er veldig opptatt for tiden, og jeg vet ikke hvor mye jeg har å tilby noen akkurat nå, fortalte han til magasinet.

Se dette innlegget på Instagram

Doesn’t get much better than that

Et innlegg delt av KJ Apa (@kjapa)

Et år senere hadde han derimot endret mening, da han ble intervjuet av magasinet Seventeen. Da skuespillerstjernen fikk spørsmål om han hadde tenkt på å begynne å date igjen, svarte han nemlig følgende:

- Jeg har forandret meg, det er helt sikkert, men det er alt jeg vil si. Vel, det, og at jeg er veldig fornøyd. Saken er den at jeg tror ikke det betyr noe at vi leter etter et forhold, det er ikke opp til oss å bestemme når vi skal møte kjærligheten i livet vårt.

Søt musikk på settet

Til tross for at 22-åringen ikke fant kjærligheten under innspillingen av «Riverdale», er det flere av de andre skuespillerkollegene som har funnet hverandre. Deriblant Camila Mendes (25) og Charles Melton (28), som bekreftet romansen i oktober i fjor.

Mendes er kjent for rollen som Veronica Lodge i suksesserien, og Melton med rollen som Reggie Mantle. Det florerte lenge rykter om at stjerneduoen hadde hatt romantiske følelser for hverandre, og til slutt besluttet kjæresteparet å bekrefte forholdet i et innlegg på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

mine

Et innlegg delt av camila mendes (@camimendes)

Bildet, som ble delt på Mendes sin Instagram-profil, var av at han kysset henne på pannen. Under bildet skrev Mendes «min».

- Alle visste at dere allerede datet. Lol. Til slutt valgte dere å innrømme det, skrev noen under bildet, som på kort tid høstet inn millioner av likerklikk.

LES OGSÅ: I Twitter-krangel etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer