Kylie Jenner og Timothée Chalamet:

Romanseryktene blomstrer

- Det er ikke seriøst, sier en kilde til People.

DATER: Sminkemogulen har fått seg en ny flamme. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
DATER: Sminkemogulen har fått seg en ny flamme. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april at ryktene oppsto - flere rapporterte, blant andre Se og Hør, om at det angivelig hadde oppstått søt musikk mellom to av verdens største stjerner.

Sminkemogulen Kylie Jenner (25) og skuespiller Timothée Chalamet (27) var ryktet å være Hollywoods nye par, noe flere kilder bekreftet overfor instagramkontoen «DeuxMoi».

Ryktemøllen fikk enda mer vann på seg da duoen ble observert sammen under moteuken i Paris - og senere da flere bilder viste det som skal ha vært Jenners bil utenfor Chalamets hus i Beverly Hills.

- Nyter datinglivet

Nå forteller en kilde til amerikanske People at 25-åringen og 27-åringen fremdeles tilbringer tid sammen når de begge er i Los Angeles. Kilden skal stå Jenner nære, og kan røpe detaljer om det gryende forholdet.

- Kylie nyter datinglivet, men fokuset hennes ligger på det å være mamma, sier kilden og beskriver forholdet til Chalamet på denne måten:

- Det er ikke seriøst.

De to turtelduene har fremdeles ikke kommentert romanseryktene offisielt.

Tobarnsmor

Jenner har tidligere vært i et forhold med en amerikanske rapperen Tyga (33), og etter det i et mangeårig av-og-på forhold med rapperen Travis Scott (31). Sistnevnte har hun to barn med, datteren Stormi (5) og sønnen Aire (2).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer