Dakota Johnson og Chris Martin:

- Romansen skaper full splid i Coldplay

Coldplay-vokalisten skal tilbringe all sin tid med sin nye flamme.

FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden starten av desember, har romanseryktene rundt «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (28) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) florert i internasjonal presse.

Paret har tilbragt mye tid sammen de siste månedene, og ble blant annet fotografert sammen for første gang i januar, da de møttes over en deilig middag i Malibu.

- De er uadskillelige

De to turtelduene skal tilbringe mye tid sammen om dagen, men det skal imidlertid ikke falle i god jord hos alle rundt dem.

Chris' bandkollegaer skal nemlig merke godt at 41-åringen har funnet lykken, etter at han ifølge Radar Online heller skal ville tilbringe tid med Dakota enn å skrive nye låter med bandet.

- Chris' bandkollegaer liker Dakota, men det faktum at han slipper alt han har i hendene for å være sammen med henne, det har begynt å gå dem på nervene, forklarer en kilde til nettstedet.

Kjærligheten mellom de to turtelduene skal være så sterk at Coldplay-vokalisten lar forholdet deres gå utover karrieren sin.

- Han lar musikken komme i andre rekke slik at han kan fokusere på Dakota, fortsetter kilden, som legger til at Coldplay-vokalisten ikke får nok av sin nye skuespiller-flamme.

- Chris og Dakota blir bare mer og mer uadskillelige, hevder kilden overfor nettstedet.

PÅ DATE: Chris og Dakota ble fotografert mens de holdt hender da de forlot Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: Chris og Dakota ble fotografert mens de holdt hender da de forlot Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen på restaurant, konsert og i Paris

Siden ryktene om romansen begynte å florere, har de to turtelduene holdt kortene tett til brystet.

Likevel skal forholdet mellom de to ha blitt såpass seriøst at Chris sender filmstjernen musikken sin, slik at han kan få hennes bekreftelse og synspunkter. Aldersforskjellen på 12 år har heller ikke vært problematisk ennå, ifølge People.

Da de to ble fotografert sammen i januar, skal Dakota ha forsøkt å gjemme seg, men det ble likevel klart at det var henne. Duoen skal ha kost seg på restaurant i to timer, før de dro sammen tilbake til musikerens hjem.

Tidligere er Dakota blitt observert sammen med Chris på en Nick Cave-konsert i Israel, som fant sted i november. De har også blitt sett sammen i Los Angeles, ifølge UsWeekly.

De to skal dessuten ha reist til den romantiske storbyen Paris før jul, men sørget for å ikke bli fotografert sammen. Superstjernene ankom tilsynelatende flyplassen i samme bil, men Coldplay-vokalisten lot sin 12 år yngre flamme få et forsprang før han fulgte etter henne inn i avgangshallen.

UHELL: Da skuespiller Dakota Johnson gikk opp på scenen for å ta imot prisen fra komiker og skuespiller Leslie Mann røk festet på baksiden av kjolen hennes. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Brudd

Dette er for øvrig ikke første gang Chris Martin er blitt koblet til en yngre Hollywood-stjerne. I 2014 begynte ryktene å svirre rundt ham og Oscar-vinner Jennifer Lawrence (27), et halvt års tid etter at det ble kjent at han skulle skilles fra Gwyneth Paltrow (45).

Chris og Jennifer skal ha hatt et av-og-på-forhold en stund, og i påsken 2015 skal duoen ha reist på en romantisk ferietur sammen.

Sommeren 2015, et knapt år etter at de først ble koblet til hverandre, skal de to endelig ha brutt med hverandre.

På sin side har Dakota Johnson blant annet vært i forhold med skuespiller Jordan Masterson (31), og modell og musiker Matthew Hitt (29).

Sommeren 2016 ble det kjent at forholdet mellom Dakota og Matthew hadde tatt slutt, et par år etter at de to først begynte å date.

- Dakota og Matthew har datet hverandre i kortere og lengre perioder de siste to årene. De har ikke fått sjansen til å møtes noe særlig i det siste, fordi timeplanene deres har kollidert. Hun har vært i Vancouver for å spille inn «Fifty Shades»-trilogien, sa en kilde nær paret til JustJared i 2016.

SISTE KAPITTEL: Tredje film basert på “Fifty Shades of Grey”-bøkene tilbyr mer filmerotikk for den store fanskaren. Vis mer

LES OGSÅ: ​Hva skal den nye babyen hete?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer