Dakota Johnson og Chris Martin:

- Romansen skaper full splid i Coldplay

Coldplay-vokalisten skal tilbringe all sin tid med sin nye flamme.

FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden starten av desember, har romanseryktene rundt «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (28) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) florert i internasjonal presse.

Paret har tilbragt mye tid sammen de siste månedene, og ble blant annet fotografert sammen for første gang i januar, da de møttes over en deilig middag i Malibu.

- De er uadskillelige

De to turtelduene skal tilbringe mye tid sammen om dagen, men det skal imidlertid ikke falle i god jord hos alle rundt dem.

Chris' bandkollegaer skal nemlig merke godt at 41-åringen har funnet lykken, etter at han ifølge Radar Online heller skal ville tilbringe tid med Dakota enn å skrive nye låter med bandet.

- Chris' bandkollegaer liker Dakota, men det faktum at han slipper alt han har i hendene for å være sammen med henne, det har begynt å gå dem på nervene, forklarer en kilde til nettstedet.

Kjærligheten mellom de to turtelduene skal være så sterk at Coldplay-vokalisten lar forholdet deres gå utover karrieren sin.

- Han lar musikken komme i andre rekke slik at han kan fokusere på Dakota, fortsetter kilden, som legger til at Coldplay-vokalisten ikke får nok av sin nye skuespiller-flamme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.