Dakota Johnson og Chris Martin:

- Romansen skaper full splid i Coldplay

Coldplay-vokalisten skal tilbringe all sin tid med sin nye flamme.

FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Forholdet mellom Coldplay-vokalist Chris Martin og Dakota Johnson skal bli mer og mer seriøst. Her var de to turtelduene på vei hjem etter Ellen DeGeneres' bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Siden starten av desember, har romanseryktene rundt «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (28) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) florert i internasjonal presse.

Paret har tilbragt mye tid sammen de siste månedene, og ble blant annet fotografert sammen for første gang i januar, da de møttes over en deilig middag i Malibu.

- De er uadskillelige

De to turtelduene skal tilbringe mye tid sammen om dagen, men det skal imidlertid ikke falle i god jord hos alle rundt dem.

Chris' bandkollegaer skal nemlig merke godt at 41-åringen har funnet lykken, etter at han ifølge Radar Online heller skal ville tilbringe tid med Dakota enn å skrive nye låter med bandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer