FORELSKET SEG: Emily Kinney og Norman Reedus hadde en fantastisk kjemi på settet til The Walking Dead. Nå har de også funnet tonen privat. Her under premieren av seriens fjerde sesong i 2013. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET SEG: Emily Kinney og Norman Reedus hadde en fantastisk kjemi på settet til The Walking Dead. Nå har de også funnet tonen privat. Her under premieren av seriens fjerde sesong i 2013. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Romansen mellom dem oppstod nylig

«The Walking Dead»-stjernene har falt for hverandre privat.

SEOGHØR.NO: Norman Reedus (46) slo gjennom med et brak i rollen som Daryl Dixon i horrordrama-serien «The Walking Dead» i 2010.

Her har han i fem år slåss mot kjøttetende zombier for å overleve i en post-apokalyptisk tid.

Karakteren hans, Dixon, utviklet et spesielt og beskyttende forhold til den naive gårdsjenta Beth Greene, spilt av Emily Kinney (29), i serien, og etter at hun ble overraskende drept i sesong fem, så har de to fortsatt å holde kontakten.

- De hadde en tiltrekning til hverandre allerede tidlig i showet, men romansen mellom dem oppstod nylig. De er fremdeles ganske forsiktige, forteller en venn av paret til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

GOD KJEMI: Det har alltid vært god stemning mellom Kinney og Reedus. Her gir han henne et kyss på kinnet under en tilstelning i San Diego i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
GOD KJEMI: Det har alltid vært god stemning mellom Kinney og Reedus. Her gir han henne et kyss på kinnet under en tilstelning i San Diego i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delte private bilder med fansen

Paret har flere ganger dukket opp på ulike konferanser sammen for å promotere den populære TV-serien, og nylig dukket også Reedus opp på et av Kinneys, som også er artist, musikkarrangementer.

- Han var den første til å støtte henne på konsertene da hun fremdeles var med i showet også, sier kilden.

#nofilter @bigbaldhead

A photo posted by Emily Kinney (@emmykinney) on

På 29-åringens instagram-profil finnes det også flere søte bilder av henne og Norman sammen.

 

Og fansen er i ekstase over at duoen skal ha forelsket seg i hverandre.

- De kysser!!!! De kysser!!!! skriver en.

- Jeg eeeeelsker dette bildet, kommenterer en annen.

- Det er åpenbart at han hvisker til henne at han elsker henne, hevder en tredje.

 

This is fun. #thankful #happy

A photo posted by Emily Kinney (@emmykinney) on

 

For tiden befinner Reedus seg i Atlanta i USA hvor han spiller inn sjette sesong av The Walking Dead, mens Kinney er på turne. Men hun fortalte nylig til nettstedet at hun alltid har med seg et minne fra tiden på settet når hun reiser rundt.

- Jeg samler ikke på så mange ting, men jeg fikk et skilpadde-skjell av Norman som jeg tar med meg overalt, avslørte hun.

I fem år var kjekkasen kjæreste med den danske supermodellen Helena Christensen (46), og sammen har de sønnen Mingus (15).

LES OGSÅ: Eksklusivt intervju med Norman Reedus

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.