Adele Adkins:

- Romansen kom ut av det blå

Sangstjernen skal ha gått videre etter skilsmissen, og drømmer angivelig om barn med sin nye flamme.

LYKKELIG: Den britiske superstjernen Adele skal være forelsket igjen. Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB
LYKKELIG: Den britiske superstjernen Adele skal være forelsket igjen. Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2019 kom nyheten om at Adele Adkins (32) og ektemannen Simon Konecki (47) skulle skilles.

Duoen, som er foreldre til sønnen Angelo (8), hadde da vært sammen i syv år.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet, skrev nyhetsbyrået AP den gang.

Har diskutert fremtiden

Nå melder flere britiske medier, deriblant Mirror og Closer, at Adele skal ha funnet lykken med en barndomsvenn.

«Hello»-stjernen og den foreløpig mystiske vennen skal ha kommet nærmere hverandre det siste året, og den gryende romansen fortsetter å blomstre, skriver Mirror.

- Adele er forelsket og selv om hun prøver å holde identiteten hans hemmelig, så har hun ikke skjult sin nyvunne lykke fra familie og venner, forteller en kilde nær artisten til magasinet Closer, og fortsetter:

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

- Romansen kom ut av det blå mens Adele var hjemme i London i fjor da «lockdown»-restriksjonene løsnet litt. Vennskapet deres tok en uventet vending da de innså at de hadde følelser for hverandre etter en fuktig kveld på byen med felles venner.

Forholdet skal ha utviklet seg raskt ettersom de allerede hadde et solid vennskap i bunnen. Duoen skal være svært lykkelige sammen, og har også diskutert fremtiden.

- Adele har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg flere barn, og hennes nye kjæreste er til og med mer ivrig enn henne på å starte en familie, hevder kilden til Closer.

SKILT: Her er Adele avbildet med sin amerikanske eksmann Simon Konecki i 2013. Foto: Richard Young / REX / NTB
SKILT: Her er Adele avbildet med sin amerikanske eksmann Simon Konecki i 2013. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

Fleipet med vekttapet

Etter bruddet med eksmannen Simon Konecki fikk Adele enorm oppmerksomhet i media da hun raskt gikk betraktelig ned i vekt.

I fjor høst, da ettbarnsmoren gjorde en opptreden på «Saturday Night Live», uttalte hun seg for første gang selv om den drastiske forvandlingen.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut, enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarte hun spøkefullt i programmet, og la til:

- Og dette er den halvdelen jeg valgte.

LES OGSÅ: - Har funnet styrken og motet til å dele sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer