Romans skilsmissekupp

Den stenrike Chelsea-sjefen Roman Abramovitsj kvittet seg med kona i Russland. Det sparte han milliarder på.

RUSSISK ROULETTE: Roman Abramovitsj spilte nok kortene sine riktig da han reiste til Russland for å skille seg med kona. Chelsea-eieren kan ha sluppet unna med milliarder! Her er han med kona Irina på en av Chelseas Premier League kamper. Foto: AP
RUSSISK ROULETTE: Roman Abramovitsj spilte nok kortene sine riktig da han reiste til Russland for å skille seg med kona. Chelsea-eieren kan ha sluppet unna med milliarder! Her er han med kona Irina på en av Chelseas Premier League kamper. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utspekulert!


SEHER.NO: Sir Paul McCartney risikerer å betale milliarder i den bitre skilsmissen med Heather Mills, men Roman er litt sluere. Han sørget for at skilsmisseoppgjøret med kona Irina (39) foregikk i Russland. Det kan Abramovitsj ha spart milliarder på, ifølge VG.


Den søkkrike russeren er god for 137,5 milliarder kroner i følge Kapital. Hvis skilsmissen hadde foregått i England kunne Irina fått halvparten av pengene.


I 1991 var Roman Abramovitsj (40) en mislykket forretningsmann som giftet seg med flyvertinnen Irina. 16 år senere er han Russlands femte største oljemilliardær og paret har fem barn sammen.


Det er Chelsea-eierens påståtte, langvarige affære med den17 år yngre modellen og oljearvingen Daria Zhukova, som skal være årsaken til bruddet.


Men Irina kommer ikke ut av dette som en fattiglus, hun kan ifølge ryktene forvente over 20 milliarder kroner inn på kontoen.


Det er imidlertid ikke kjent om John Terry, Frank Lampard eller noen de andre strippeglade Chelseaspillerne fra Romans favorittklubb er bakt inn i skilsmisseoppgjøret..


SE BILDENE: Chelsea-guttas ville julebord


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer