Rolling Stones:

Rolling Stones-trommis er død

Charlie Watts har gått bort.

GIKK BORT: Her spiller Ronnie Wood, Mick Jagger, Charlie Watts og Keith Richards i East Rutherford, N.J under feiringen av 40-årsjubileet av The Rolling Stones albumet “Tattoo You” i september 2018. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB
GIKK BORT: Her spiller Ronnie Wood, Mick Jagger, Charlie Watts og Keith Richards i East Rutherford, N.J under feiringen av 40-årsjubileet av The Rolling Stones albumet “Tattoo You” i september 2018. Foto: Greg Allen/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlie Watts er død, ifølge AFP.

Watts spilte trommer i Rolling Stones i nesten seks tiår. Han døde tirsdag, 80 år gammel, i London.

Sammen med Keith Richards (77), Mick Jagger (78) og avdøde Brian Jones, grunnla Watts det som blir sett på som et av verdens største rockeband; The Rolling Stones.

Kvartetten traff hverandre i 1962 mens de spilte på Londons blues-klubber.

TROMMIS: Her er Watts avbildet på scenen under No Filter-turneen i 2019. Foto: SUZANNE CORDEIRO / AFP/NTB
TROMMIS: Her er Watts avbildet på scenen under No Filter-turneen i 2019. Foto: SUZANNE CORDEIRO / AFP/NTB Vis mer

- Det er med stor sorg vi kunngjør dødsfallet til vår elskede Charlie Watts. Charlie var en kjær ektemann, far og bestefar og også, som medlem av The Rolling Stones, en av de største trommeslagerne i sin generasjon, sier Watts talsperson til TMZ.

Watts var innlagt på Londons Royal Marsden Hospital da han døde, og ifølge nettstedet, skal kona gjennom 57 år, Shirley Watts, ha vært ved hans side.

Tidligere denne måneden annonserte The Rolling Stones at Watts, som var bandets eldste medlem, ikke ville delta på den kommende turnéen fordi han trengte tid til å komme seg etter en prosedyre.Bandet avslørte derimot ikke hva slags prosedyre det var snakk om.

I 2004 fikk Watts påvist strupekreft. Sykdommen skal ha vært holdt i sjakk og han har fortsatt å opptre med The Rolling Stones.

LES OGSÅ: Funnet død måneder etter at han ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer