Rolling Stones-stjernen (68) ble seksbarnsfar

Ronnie Wood og kona Sally Humphreys fikk tvillingjenter.

BABYLYKKE: Mandag ønsket Ronnie Wood og kona Sally Humphreys to døtre velkommen til verden.  Foto: wenn.com
BABYLYKKE: Mandag ønsket Ronnie Wood og kona Sally Humphreys to døtre velkommen til verden. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Like før jul ble det kjent at Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood (68) og kona Sally Humphreys (38) ventet tvillinger.

Tirsdag kveld meldte nettstedet The Sun at ekteparet ønsket to tvillingjenter velkommen til verden mandag. 

- Det er en glede for Sally Humpreys og Ronnie Wood å annonsere fødselen til Gracie Jane som veide 2718 gram og Alice Rose som veide 2582 gram, sier artistens agent, Karen McNamara til nettstedet.

Videre forteller agenten at de to sjarmtrollene ble født klokken 10.30 lokal tid mandag og at alle har det fint og at jentene er «helt perfekte».

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG GIFT: Ronnie Wood og Sally Humphreys giftet seg i 2012 etter å ha kjent hverandre i en årrekke. 
 Foto: Splash News
LYKKELIG GIFT: Ronnie Wood og Sally Humphreys giftet seg i 2012 etter å ha kjent hverandre i en årrekke. Foto: Splash News Vis mer

Ble seksbarnspappa

Paret giftet seg i 2012 etter å ha vært venner i syv år. Musikeren har fire voksne barn fra ekteskapene med Krissy Findlay og Jo Wood og ni barnebarn.

Allerede i fjor sommer fortalte Sally, som er 30 år yngre enn ektemannen, til avisen Daily Telegraph at hun ønsket seg barn med gitaristen.

- Jeg vil ha barn. Det er ingen planer om det, men det er heller ikke planlagt at vi ikke skal det. Men ettersom tiden går, vil jeg ha barn. Jeg vet ikke om det skjer, men jeg håper på det, fortalte hun, ifølge Contactmusic.com.

Hun fortalte også at hun tror små barn vil hjelpe Wood til å føle seg ung igjen.

- Ronnie og jeg har snakket ganske mye om det, og hadde du spurt ham, ville svaret hans vært: «Ja, det hadde vært fint!». Han er klar for barn. Han har mange venner som er eldre som har unge barn, og alle sier det er fantastisk og at det holder dem unge.

LEGENDARISKE: Ronnie Wood (nr. to fra venstre) er kjent fra rockebandet Rolling Stones. Her sammen med Charlie Watts, Mick Jagger og Keith Richards.  Foto: Pa Photos
LEGENDARISKE: Ronnie Wood (nr. to fra venstre) er kjent fra rockebandet Rolling Stones. Her sammen med Charlie Watts, Mick Jagger og Keith Richards. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Brøt sammen i utleverende dokumentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer