BLÅSER I AVSLØRINGENE: George Michael mener all PR er god PR. Foto: All Over Press
BLÅSER I AVSLØRINGENE: George Michael mener all PR er god PR. Foto: All Over Press Vis mer

Røkte 20 joints om dagen

Det har vært et turbulent år for George Michael.

Publisert

Konstant hasjtåke!


Det siste året har vært en eneste lang kavalkade av skandaler for George Michael. I februar ble han funnet sovende i bilen sin med litt hasj som selskap. I april krasjet han med tre biler da han skulle parkere. Samtidig ble han pågrepet for besittelse av naakotika. Nå avsløres enda flere detaljer rundt den tidligere Wham-stjernens narkomisbruk.


Denne gangen er det hans tidligere kollega Toby Bourks som snakker ut i den danske avisen BT. De to spilte inn låten "Waltz Away Dreaming" sammen i 1997, men samarbeidet ble straks til et helvete. George skal i følge Toby ha gått rundt i en konstant hasjtåke.


- Jeg kjente neste ikke igjen ham da han var stein og høy. Det var nesten umulig å samarbeide med ham. Aller verst var det i studio. Allerede til frokost røkte han sin første joint. Ofte røkte han 20 om dagen, forteller Toby.


Popstjernen skal ha gjemt jointene sine i en Marlboro-sigarettpakke.


- Det luktet forferdelig, men ingen våget å si fra til ham. Flere dager sjanglet han mer eller mindre ut av studio.


Men stjernen selv tar de negative skriveriene med knusende ro. Han mener bestemt at all PR er god PR og hevder all kritikken er god reklame for hans nye singel - noe som ikke er helt usant.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer