Seth Rogen om karantenelivet:

- Røkt en ugudelig mengde hasj

Skuespilleren synes tilsynelatende det nye livet er ganske ok.

KLARER SEG: Seth Rogen har tilsynelatende ingenting å utsette på sin nye tilværelse. Foto: NTB Scanpix
KLARER SEG: Seth Rogen har tilsynelatende ingenting å utsette på sin nye tilværelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har store deler av verdens befolkning hatt sin runde i karantene. I flere land oppfordres man til å holde seg mest mulig hjemme, og flere har nærmest vært isolert fra omverdenen.

Kjendisene er intet unntak, og mange har delt både utfordringer og fordeler med den nye tilværelsen.

Skuespiller og komiker Seth Rogen (38) er en av dem som tar det hele med ro, og tilsynelatende trives i den nye tilværelsen.

Storrøyker

I et videooverført intervju med Jimmy Kimmel åpner han opp om den nye hverdagen, som i likhet med de fleste andre ikke byr på de store overraskelsene.

- Vi er ikke alle sammen om dette, for dette har ikke vært så ille for meg. Jeg har det bra. Jeg er bygget for dette. Jeg har på en måte vært i selv-isolasjon siden 2009, for å være ærlig, forteller 38-åringen til tv-verten.

MUSIKKVIDEO: 22 Mars slapp TIX låten «Karantene» og nå har han sluppet en musikkvideo Vis mer

Han forteller også at faktum at han ikke har barn sannsynligvis gjør det hele lettere.

Dagene i karantene har blant annet gått til rekreasjonell fornøyelse.

- Jeg har røkt en virkelig ugudelig mengde hasj i løpet av tiden jeg har vært i karantene. Mer enn vanlig. Takk gud for at det regnes som en nødvendig tjeneste, for det har virkelig vært essensielt for meg, sier han lattermildt.

Uvanlig bursdagsfeiring

Han og kona har også kastet seg inn i sin nye hobby - å lage vaser og såpedispensere av keramikk og leire. Det viser han villig frem til Kimmel, som tilsynelatende er imponert over arbeidet.

Rogen fylte også år 15. april, og som så mange andre bursdagsbarn i denne perioden ble feiringen noe annerledes enn den i en normal hverdag ville vært. Han forteller imidlertid at kona arrangerte besøk av noen venner, slik at han fikk gratulasjoner personlig.

- De kjørte til huset mitt og vinket til meg. Noe jeg innså var perfekt for meg. Alt jeg virkelig ville var å se alle for 15 til 25 sekunder. Jeg ville ikke være for nærme. Jeg mer enn fornøyd med å gå ut, vinke og snakke til dem for 15 sekunder, så kan de dra sin vei, forteller skuespilleren.

Selv om Rogen klarer seg fint i karantene er det flere kjendiser som har fortalt om at livet har tatt en kjipere form. Kardashian-familien har delt hyppig på sosiale medier hvordan deres nye liv ser ut. For Kim Kardashian har det vært utfordrende å få alenetid borte fra barna, noe hun delte i en humoristisk video denne uken.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot «covidiot»-kjendiser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer