Røkker opp i formue

Fra null til gull! I 1993 var politikvinnen Anne Grete Eidsvig på åstedet da William Nygaard ble skutt. Da tjente hun 200 000 kroner i året. Nå har Kjell Inge Røkkes kone en formue på nesten 200 mill.

KJÆRLIGHETS-EKSPRESSEN: Kjell Inge Røkke traff sin kommende kone på perrongen på Oslo S – da de skulle kjøre tog til Johan H. Andresens 40-årslag på Vestlandet. Her er de avbildet i forbindelse med at Kjell Inge Røkke ble årets Peer Gynt i  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KJÆRLIGHETS-EKSPRESSEN: Kjell Inge Røkke traff sin kommende kone på perrongen på Oslo S – da de skulle kjøre tog til Johan H. Andresens 40-årslag på Vestlandet. Her er de avbildet i forbindelse med at Kjell Inge Røkke ble årets Peer Gynt i Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:
For Anne Grete Eidsvig (46) har livet vært et eventyr. Før Eidsvig ble sammen med Kjell Inge Røkke (53) i 2001, gjorde hun karriere i politiet. I 1993 var Anne Grete blant de første på åstedet da for­lagssjef William Nygaard (69) ble skutt og forsøkt drept utenfor sitt eget hjem i Oslo.

På den tiden tjente en politibe­tjent i snitt 192 802 kroner, ifølge SSB. I dag er hun en av Norges rikeste kvinner.

Senere søkte hun seg til Den Kongelige Politieskorte og var i flere år tett på Mette-Marit og kronprins Haakon som livvakt da de bodde i London.

I 2003 søkte hun ett års permi­sjon etter at hun hadde blitt sammen med Kjell Inge Røkke, men valgte senere å slutte i poli­tiet.
 
Kom med hver sine kjærester. Røkke og Anne Grete traff hver­andre for første gang i juli 2001. Begge var invitert i tobakkskonge Johan H. Andresens (51) 40-års­dag som skulle feires på Vestlan­det.

Gjestene ble fraktet i tog fra Oslo S og det var på perrongen på vei inn i toget at Anne Grete og Kjell Inge hilste på hverandre for første gang.

På det tidspunktet var Kjell Inge kjæreste med Kristin Aane­rud Larsen, mens Anne Grete var kjæreste med en håndverker. Lite visste Kjell Inge og Anne Grete at møtet kom til å ende i ekteskap tre år etter …
 
Har særeie. Ifølge ektepakten deres skal begge parter ha fullt særeie. Kjell Inge Røkke har gitt kona halvparten av drømmehuset i Asker som gave.

 Eids­vig har også fått i underkant av 20 000 aksjer i pengebingen til fa­milien – selskapet TRG. I tillegg er gaver, smykker og biler Anne Gretes særeie.

Her har Kjell Inge Røkke lagt inn et vilkår på at gjenstandene ikke kan belånes uten hans sam­tykke. Skattemyndighetene har verdsatt denne formuen til 190 millioner. Det er sannsynligvis langt under markedspris.

Dette tjente Røkke og kona:
Kjell Inge Røkke (53) Inntekt: 0 Skatt: 87 352 148 Formue: 7 903 721 212
Anne Grete Eidsvig (46): Inntekt: 0 Skatt: 2 097 830 Formue: 190 744 831

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   
Røkke vekker oppsikt i ferieparadis
Røkkes kone hardt skadd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer