Røkke fløy gjestene inn

Kjell Inge Røkke slo på stortromma da kona fylte 40. Tre fly fraktet gjestene til Oppdal.

STOR FEIRING: Kjell Inge Røkke fløy alle gjestene til Oppdal da kona feiret 40-årsdagen sin. Foto: Rune Midtskogen
STOR FEIRING: Kjell Inge Røkke fløy alle gjestene til Oppdal da kona feiret 40-årsdagen sin. Foto: Rune Midtskogen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jetset-fest på Oppdal!SEHER.NO: Kjell Inge Røkke (48) sparte ikke på noe da kona Anne Grete Eidsvig feiret sin 40-årsdag i helgen. Hele tre private jetfly måtte til for å frakte gjestene til Oppdal, skriver Se og Hør. I løpet av drøye tre timer landet tre luksusfly på den lille flystripa - hvoretter gjestene ble fraktet opp til Røkkes hyttepalass.Anne Grete og Kjell Inge hadde invitert 45 av sine nærmeste til festen - som varte hele helgen. Gjestene ankom fredag ettermiddag og feiret i tre dager.Festen ble etter det Se og Hør erfarer arrangert i den store festsalen på hytta - Gildesalen. Her er veggene i stein og taket av eik. I alt er Røkke-hytta på 1800 kvadratmeter og har 18 soverom. Alle med eget bad. Det er også svømmebasseng, treningsstudio.Anne Grete er gravid med parets andre barn, men lot ikke det legge noen demper på aktivitetene i helgen. Blant annet ble det arrangert curligturnering, ledet av OL-mester Pål Trulsen.Les alt om den fantastiske feiringen i Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer