FAREN BLE ARRESTERT: Torstein Storækre var fem år gammel da faren ble fengslet for spionasje i 1984. Her er et av bevisene mot Treholt, da han ble fotografert med  Titov og Lopatin i Wien i august 1983. Foto: SCANPIX
FAREN BLE ARRESTERT: Torstein Storækre var fem år gammel da faren ble fengslet for spionasje i 1984. Her er et av bevisene mot Treholt, da han ble fotografert med Titov og Lopatin i Wien i august 1983. Foto: SCANPIXVis mer

Røkke ansatte Treholts sønn

Arne Treholts sønn er Kjell Inge Røkkes nye "gullgutt".

SEHER.NO: Etter å ha opplevd mye mediefokus da faren Arne Treholt dømt for spionasje og landssvik i 1985, gjør Torstein Storækre nå kometkarriere i Kjell Inge Røkkes Aker-konsern, melder Se og Hør.

Ifølge Se og Hør, skal Storækre ha blitt tatt inn Akers ledergruppe etter å ha lykkes med å snu utviklingen i selskapets Philadelphia-verft i USA, og samarbeider nå tett med finanskjendisen.

Storækre, som er gift og har datteren Emilija (4) med litauiske Simona Storækre, skal nå blant annet jobbe med Aker Solutions nye storsatsing på Fornebu, ifølge Se og Hør, som viser bilde av 32-åringen i sin nyeste utgave og forteller hele hans historie.

Torstein var fem år gammel da faren ble fengslet for spionasje i 1984. Arne Treholt
ble skilt fra kona – daværende NRK-journalist Kari Storækre – og så sønnen kun én gang i løpet
av den åtte og et halvt år lange fengselstiden.

Torstein Storækre har ikke ønsket å kommentere saken overfor bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Rybak: - Jeg er dum og naiv.