Ellen Aabol:

Røk ut: Holdt dette skjult

- De fikk hakeslepp.

RØK UT: En ny deltaker må forlate matprogrammet. Foto: Viaplay
RØK UT: En ny deltaker må forlate matprogrammet. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert

Det har vært en annerledes uke på «Camp Kulinaris», når deltakerne har blitt delt opp i rødt og blått lag med hver sin restaurantsjef.

Lagene skal konkurrere om å imponere programleder Kjartan Skjelde (46) mest, og restaurantsjefen på det tapende laget må møte en av sine lagkamerater i en kokkekamp.

Etter en nervepirrende konkurranse er det det blå som trekker det korteste strået, og de må derfor sende lagets restaurantsjef Henrik Elvjord Borg (28) ut i kokkekamp.

Resten av laget kjemper i en lærligkamp, og der er det Ellen Aabol (22) som trekker det korteste strået og må kjempe mot Borg.

- Stort frustrasjonsmoment

I kokkekampen får Borg og Aabol i oppgave å lage den japanske retten ramen. Etter en jevn kamp er det Borg som sikrer seg en uke til i« Camp Kulinaris».

Da Se og Hør møtte Aabol på pressedag for «Camp Kulinaris», kunne Aabol fortelle at hun kun to-tre uker før innspilling ble koronasmittet.

Det skulle føre med seg store hindringer i konkurransen.

- Gjennom hele oppholdet mitt hadde jeg verken smak eller luktesans. Så jeg har stått og laget mat uten å smake og lukte, forteller Aabol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer