STEMMETABBE: En tabbe mellom Stian Fjerdingen og Jan Tore Mehlen gjorde at Mehlen måtte ut i en avgjørende konkurranse. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
STEMMETABBE: En tabbe mellom Stian Fjerdingen og Jan Tore Mehlen gjorde at Mehlen måtte ut i en avgjørende konkurranse. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer

Røk ut etter stemmetabbe

- Jeg dreit meg ut. Det har jeg tenkt mye på i etterkant, sier Jan Tore Mehlen.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens episode av TVNorge-programmet «71 grader nord» måtte Jan Tore Mehlen (44) reise hjem etter å ha tapt den avgjørende konkurransen mot Hilde Winther (32).

Det var surt for deltageren fra Kløfta, men det sureste var at Mehlen ikke hadde vært i konkurransen, om han og Stian Fjerdingen (22) ikke hadde gjort seg bort under utvelgelsen.

- Det som gjør det utrolig kjedelig er måten jeg dreit meg ut på under stemmegivningen. Akkurat det har jeg tenkt mye på i etterkant, sier Mehlen til Seher.no.


Mehlen trodde nemlig han var enig med Fjerdingen om hvordan de skulle stemme for å unngå å havne i konkurransen. Men Fjerdingen satte Mehlen for lavt, noe som gjorde at Jan Tore måtte klatre i et nett mot Winther.

- Jeg skjønte at det var kjørt allerede da jeg så edderkoppnettet. Jeg hadde en veldig dårlig følelse. Under konkurransen hadde jeg feil teknikk. Jeg brukte ikke beina, og jeg mistet all kraften i armene.

Det gjorde at Winther tok seg greit videre i «71 grader nord».

Gjennom hele konkurransen har de andre deltagerne gjentatte ganger rost Mehlen for hans evne til å være positiv, og til å styrke lagmoralen.

- Akkurat det er gøy å høre. Jeg følte ikke at jeg kom på kant med noen av de andre deltagerne, sier han til Seher.no.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig godtroende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer