RØK UT: Etter to dansedueller ble Hans Petter Buraas tredjemann til å bli stemt ut av "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
RØK UT: Etter to dansedueller ble Hans Petter Buraas tredjemann til å bli stemt ut av "Skal vi danse". Foto: SCANPIX Vis mer

Røk ut etter "margarinboks-slowfox"

Etter to dansedueller ble det parkett-exit for eks-alpinisten.

SEHER.NO: - Jeg hadde en ørliten magefølelse, men jeg fikk i hvert fall vist familien og mine skikolleger at jeg kan danse litegranne, sier Hans Petter Buraas.

Etter å ha måttet danse duell mot Siri Kalvig ble det til slutt Burre som måtte forlate "Skal vi danse" fredag.

Slik danset kjendisene i kveld - se alle bildene og karakterene her!

- Nå skal jeg spise ost og vin med familien og feire at det ble tre runder i "Skal vi danse", sa Burre - som vanligvis nøyer seg med to omganger - til Seher.no.

- Gyda har vært helt fantastisk. Jeg har kanskje vært litt sløv og burde stått på mer, sier den utstemte idrettsmannen om samarbeidet med dansepartner Gyda Bloch Thorsen.

Nyheten om at han skal ha innledet et forhold Big Brother-kjendisen Anette Young ville han imidlertid ikke kommentere.

- Jeg har en klar favoritt i dag, og det er Siri, sa dommer Alexandra Kakurina etter at de to parene i faresonen hadde danset om igjen - noe alle dommerne var enige i.

Den blide meteorologen fikk likevel beskjed om å finne tilbake til formen fra første program.

- Du startet så flott med å vinne første runde i cha cha cha. Kanskje latin ligger litt mer for deg? Standarddansen har du slitt litt mer med, sa Trine Dehli Cleve.

Hans Petter fikk færrest poeng av dommerne i første omgang og lå på jumboplass med sine 19 poeng før publikumsstemmene ble talt opp. Siri lå også i faresonen med sine 25 poeng.

Burre var likevel godt fornøyd med egen innsats.

- Jeg synes jeg leverte et bra show, men at dommerne var strenge. Men det er en vanskelig dans. Jeg føler det blir enten veldig bra eller veldig dårlig. Det er ingen ulempe å ligge nederst, sa eks-alpinisten til Seher.no før han måtte ut i danseduell.

Tidligere landslagskollega og "Ylvis møter veggen"-programleder Kjetil André Aamodt hadde møtt opp for å heie frem sin tidligere konkurrent.

- Det var veldig moro å se Burre. Han fikk jo ikke noe bra score, da men... Men det var jo humor! sier Kjetil André Aamodt til Seher.no.

Burre og Aamodts alpinkollega Lasse Kjus hadde ikke noe i mot at Hans Petter takket for dansen for denne gang.

- Jeg synes det er like greit, sier en feststemt Kjuser'n til Seher.no.

- Jeg synes han var bedre enn forventet, han er jo ikke akkurat noen danseløve.

Burres slowfox fikk heller ikke dommerne til å dra frem superlativene.

- Jeg synes ikke denne slowfoxen var særlig god. Det er nok bra show, men dårlig kvalitet. Jeg ville hatt mye mer samdansing. Dette var firkant-margarinboks-slowfox, sa Tor Fløysvik.

Siri Kalvig fikk mye pepper for at hun ikke klarte en perfekt "heel turn" i sin dans, og trakk et lettelsens sukk da det ble klart at plassen i konkurransen var sikret.

Det var ekkelt å måtte danse to ganger. Jeg synes jeg danset den andre dansen veldig bra, bortsett fra den forbaska ”heel-turnen”! sier Vær-Siri til Seher.no.

LES OGSÅ: Slik er Danse-Jennys beste sjekketriks

Har du tips om "Skal vi danse"-stjernene? Tips oss på seher@seher.no