«Torpet kjendis»:

Røk ut av «Torpet»: - Surt

OBS! Spoiler! Røk ut av «Farmen kjendis» på søndag. Mandag måtte hun igjen takke for seg.

TORPET: Eli Kari Gjengedal, Elin Tvedt, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter fikk et par dager sammen før to måtte møtes i kamp. Foto: TV 2
TORPET: Eli Kari Gjengedal, Elin Tvedt, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter fikk et par dager sammen før to måtte møtes i kamp. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha tapt i øksekast mot skuespiller Marit Andreassen (56), måtte tidligere væranker Elin Tvedt (49) pakke sekken.

Tvedt skulle imidlertid ikke gå langt, og som andre utslåtte deltakere havnet hun på «Torpet». Der møtte hun væranker Eli Kari Gjengedal (51), «Lotto»-programleder Ingeborg Myhre (47) og realityprofil Erik Anders Sæter (26).

NYTT: «Farmen Kjendis» og «Torpet» er godt i gang, og forrige uke skjedde noe som aldri før har skjedd i programmet. Video: Tv 2 Vis mer

Verken Gjengedal eller Myhre ville konkurrere om å bli på torpet, og etter en avgjørelse dem imellom ble det bestemt at det var Sæter som skulle møte Tvedt i kamp.

Den tidligere værankeren valgte grenen presisjon, hvor det er om å gjøre å treffe mest mulig blink med en spiker.

Etter tre spikere i planken, var det til slutt Sæter som gikk av med seieren og ble sikret ei uke til.

- Å bli slått ut av «Torpet» er noe dritt. Jeg har hatt et ekstremt ønske om å bare få være her, lære meg å snekre, bli en del av «Torpet» og komme inn igjen på «Farmen», sier Tvedt i episoden etter at tapet var et faktum.

Til Se og Hør forteller hun at fortsatt synes det er leit at utfallet ble som det ble.

- Jeg følte jeg gjorde det perfekt, men så glemte jeg litt at det var på motsatt plass. Så da traff jeg akkurat ikke, sier hun og legger til:

HVOR LANGT GÅR DE?: I Se og Hørs nye serie skal kjendisene utfordres på mange plan. Hvor langt er de villige til å gå for å vinne spillet? Video: Se og Hør Vis mer

- Det synes jeg fortsatt er surt.

Mange har kanskje stusset litt over hvor lite Tvedt var å se på skjermen under oppholdet hennes på Steinsjøen gård. Til Se og Hør forklarer hun fraværet sitt.

UTE: Elin Tvedt tapte mot Erik Anders Sæter i presisjon. Foto: TV 2
UTE: Elin Tvedt tapte mot Erik Anders Sæter i presisjon. Foto: TV 2 Vis mer

- Et poeng er nok at jeg var litt «sjokkskadd» i starten der inne, over hvor mye folk bød på seg selv, hvor stor plass de tok. Jeg vet hva som skal til for å få TV-tid, men jeg ville ikke hive meg inn i alt mulig drama for å komme på TV.

LIKTE DET IKKE: Erik Sæter syntes ikke noe om oppgaven de fikk på «Torpet». Video: Rød Løper Vis mer

Hun fortsatte:

- Og så visste jeg at dette er noe barna mine skulle se på etter hvert. Det var noen som overrasket meg litt, sa hun med et smil.

Årets sesong av «Farmen kjendis» startet med et brak, da Lina Adampour (36) trakk seg etter en voldsom krangel med Ørnulf Høyer (60). Tvedt holdt seg imidlertid vekk fra drama inne på gården.

- Det plager meg ikke, for jeg blir jo fremstilt bra. Men jeg hadde faktisk venner der inne, selv om det ikke kommer så tydelig frem. Vi hadde det veldig fint sammen, mimrer hun.

FOBI: Det tok ikke lang tid før utfordrer på «Farmen Kjendis», Jan Tore Kjær, måtte møte sin største fobi. Reporter og video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ukjent «Farmen»-kobling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer