Røk ut av Robinson etter tyveri

De andre Robinson-deltagerne viste ingen nåde mot Francois.

SEOGHØR.NO: Francois Elsafadi (39) vakte oppsikt da han i «Robinsonekspedisjonen» i 2009 skjulte et tennstål for de andre deltagerne, noe som hindret dem i å lage varm mat.

Men da Francois prøvde seg på samme taktikk i årets sesong, ved å gjemme bort flere av matboksene i leiren, ble resultatet ikke som han håpet.

Ble avslørt

Denne gangen klarte han ikke å holde planen hemmelig, etter å ha først røpet seg for Hans Olaf Hess, som konfronterte han med at han gjenkjente planen fra fire år siden.

I tillegg avslørte han planene for kjæresteparet David Sandem og Alita Kristensen, for å få dem med på laget.

KLARTE IKKE Å HOLDE PÅ HEMMELIGHETEN: Francois Elsafadi røk søndag ut av Robinsonekspedisjonen etter å ha stjålet mat fra felleskisten til deltagerne.
KLARTE IKKE Å HOLDE PÅ HEMMELIGHETEN: Francois Elsafadi røk søndag ut av Robinsonekspedisjonen etter å ha stjålet mat fra felleskisten til deltagerne. Vis mer


Men ting gikk ikke som planlagt, da resten av deltagerne fikk nyss om at Francois var på jakt etter matboksene.

Skjelt ut av lagkameratene

I øyrådet ble han sendt rett hjem av konkurrentene, som ikke la skjul på sin frustrasjon.

- Vi er voksne folk, og så skal vi bli nødt til å låse en kiste med mat som inneholder to bokser og litt ris, sier Grete Dale Thorsen.

- Jeg synes det er feigt og patetisk. Den som har gjort det kan gå og skamme seg hele veien hjem, la tidligere Farmen-vinner Bjørn Tore Bekkeli til.

Avviste kritikken

Røk ut av Robinson etter tyveri

Francois la imidlertid ikke skjul på at han var villig til å gjøre hva som helst for å gå til topps i konkurransen.- Alle midler er tillatt i et spill som dette. Det spillet har vært kjent for alle og alle gjelder hvilket som reglement som gjelder her, sa han.

Konkurransen tok imidlertid en overraskende vending da programleder Christer Falck opplyste om at to deltagere skulle sendes hjem.

Den andre som måtte forlate konkurransen ble tidlgiere «Farmen»-deltager Mikkel Isak Eira .

- Jeg stolte nok på folk jeg ikke burde stolt på, sa en tydelig skuffet Mikkel til kameraene.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri være med på dette igjen