«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Røk ut: - Var planlagt

Søndag forlot en fjerde deltaker konkurransen.

PLANLAGT: Her ryker «Iselin Guttormsen ut av «71 grader nord - kjendis». Vis mer
Publisert

Forrige søndag måtte tidligere fotballspiller Steffen Iversen (44) kaste inn håndkleet etter å ha falt og slått ryggen sin.

Med det ble 44-åringen den tredje som trakk seg fra årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Tidligere i konkurransen har influenser Isabel Raad (26) og fotograf Per Heimly seg (49) trukket seg.

I søndagens episode var det lag Nordkapp som kom tapende ut av etappen, og dermed måtte kjempe mot hverandre i en utslagskonkurranse.

Tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) hadde imidlertid et frikort, som hun kunne gi bort til en av deltakerne på lag Nordkapp. Dette valgte hun derimot å ikke gjøre.

BRYTER SAMMEN: Astrid Jacobsen bryter sammen etter Steffen Iversen trekker seg fr «71 grader nord - kjendis» Vis mer

Overrasket

Konkurransen gikk dermed som planlagt med alle lagmedlemmene i lag Nordkapp. Oppgaven gikk ut på at deltakerne skulle hente vanntette poser med klosser i vannet, og deretter stable klossene opp til en angitt høyde på en vippestang.

Vippestangen måtte imidlertid holdes i vater ved hjelp av et rødt tau, noe som bød på problemer for flere av deltakerne underveis i konkurransen.

RASTE SAMMEN: For Victor Sotberg bød utslagskonkurransen på utfordringer. Foto: TVNorge
RASTE SAMMEN: For Victor Sotberg bød utslagskonkurransen på utfordringer. Foto: TVNorge Vis mer

Tårnene av klosser raste for samtlige av deltakerne, og til slutt var det Iselin Guttormsen og Vår Staude igjen. Sistnevnte ble først ferdig, noe som betyr at det var Guttormsen som måtte forlate konkurransen.

Like etter kommer det imidlertid frem at Guttormsen tapte med vilje.

KLARTE DET: Mot slutten av utslagskonkurransen sto det mellom Vår Staude og Iselin Guttormsen. Staude ble ferdig først og slapp dermed å reise hjem. Foto: TVNorge
KLARTE DET: Mot slutten av utslagskonkurransen sto det mellom Vår Staude og Iselin Guttormsen. Staude ble ferdig først og slapp dermed å reise hjem. Foto: TVNorge Vis mer

- Det gikk jo som planlagt for så vidt, men det tok jo så lang tid. Vår er jo helt udugelig på disse klossene, utbryter Guttormsen like etterpå, før Staude takker Guttormsen og gir henne en god klem.

Videre avslører Guttormsen at hun over en lengre periode har hatt lyst til å dra hjem, da utfordringene blir tøffere og tøffere i konkurransen.

- Jeg har tenkt at jeg elsker å være på tur med disse folka og jeg er evig takknemlig for denne reisen, men jeg unner heller mennesker som virkelig nyter det helt ut i fingerspissene å være her, sier hun.

AVSKJEDSKLEM: Iselin Guttormsen fikk en god og lang klem av laget sitt etter utslagskonkurransen. Foto: TVNorge
AVSKJEDSKLEM: Iselin Guttormsen fikk en god og lang klem av laget sitt etter utslagskonkurransen. Foto: TVNorge Vis mer

Til tross for at hun valgte å reise hjem, legger ikke Guttormsen skjul på at det var veldig vemodig å forlate gjengen hun har blitt så godt kjent med.

- Jeg hulket

Overfor Se og Hør forklarer Guttormsen at det har vært en fantastisk opplevelse å få være med på tur, og at hun føler seg både heldig og priviligert som har fått oppleve noe av det vakreste og villeste Norge har å by på i så trygge omgivelser.

- «71» har gitt meg lysten på friluftslivet, selvtillit, mestringsfølelse, takknemlighet og minner for livet, sier hun, men legger ikke skjul på at det var forferdelig å ta farvel med de andre deltakerne.

- Jeg hulket da jeg klemte Vår, og siden crewet skulle prøve å rekke å få meg på flyet hjem, så gikk det i hui og hast. Det var vemodig, for jeg ville så gjerne oppleve å være mer på tur med det andre laget også, fortsetter hun.

Guttormsen forteller at hun ser frem til å tilbringe mer tid med realitykollegene i fremtiden.

GÅR GALT: Her går det galt for Steffen Iversen i «71 grader nord - kjendis» Vis mer

Vel hjemme fra tur ventet mann og barn. Influenseren forteller at det var fantastisk å komme hjem igjen.

- Jeg reiste hjem i klissvått tøy, fortumlet over hva som egentlig skjedde. Litt angrende, litt lei meg og alene på flyet med alle følelsene. Men å se jentene mine, ta en varm dusj og sove i en myk og varm seng inntil kjæresten, var magisk, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Slik hyller hun faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer