«Farmen kjendis»:

Røk ut: - Nesten forbannet på Dorthe

Den tidligere fotballstjernen skjønte ingenting da han måtte ut i søndagens tvekamp.

SKUFFA: Da var det klart hvem som er den første kjendisen som må forlate «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinterens første «Farmen kjendis»-uke er over, og søndag var det tidligere fotballstjerne Jahn Ivar Mini Jakobsen (56) som måtte forlate gården, etter å ha tapt en sagekonkurranse mot Adam Ezzari (23).

Det etter at Ezzari ble valgt til førstekjempe av TV 2-profil Dorthe Skappel (59) etter at både deltakerne - og mange av seerne - var sikre på at hun skulle velge Shabana Rehman (45), eller kanskje også Kjersti Grini (50).

- Dette var ikke planlagt, for å si det sånn. Det var som å komme ut på Lerkendal stadion når Barcelona er på besøk. Man varmer opp, men får beskjed i garderoben rett før match at man skal sette seg på tribunen. Så får man i tillegg beskjed om at man skal spille for Tynset Fotball eller noe i morgen. Så tungt var det, faktisk, forteller 56-åringen til Se og Hør.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Som et sjokk

Tidligere denne uken kunne TV-seerne se at Skappel gikk til Grini og fortalte at hun hunne tenke seg å velge henne - så hun igjen kunne velge Rehman som andrekjempe.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen, ettersom Grini fortalte sistenevnte om forslaget - og som igjen førte til at Rehman og Dorthe hadde en aldri så liten oppvaskprat sammen.

- Kjersti ble sur, og mente det var mitt ansvar, noe hun hadde rett i. Samtidig kom det Shabana for øre, og gjorde at hun ble lei seg. Det ble jeg og, for jeg følte vi hadde rottet oss sammen mot henne. Det var grunnen til at jeg snudde og valgte Adam til kamp. Vi hadde noen fine samtaler og, men Shabana var vel den eneste jeg virkelig ikke kom overens med, sa Skappel til Dagbladet denne uken.

Det igjen gjorde at samtlige deltakere var sikre på at det skulle bli jentekamp den første «Farmen kjendis»-uken, ifølge «Mini».

- Vi var sikre på at det var Shabana som skulle bli valgt. De to tok en prat fem minutter før, og så gjør hun om alt. Det er Dorthe sitt valg, men jeg merket jo at jeg nesten ble forbannet, fordi hun indirekte setter meg i den situasjonen.

FIKK KLEM: Adam Ezzari ga den tvekamp-taperen en god klem etter exiten. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK KLEM: Adam Ezzari ga den tvekamp-taperen en god klem etter exiten. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Var det så klart for folk at Shabana liksom skulle i kamp?

- Ja, det kom som et sjokk for alle elleve unntatt Dorthe. Alle elleve «visste» at det ble Shabana. Fem min før ble det gjort helt om på, mener han.

«Mini» fortsetter:

- Hun valgte jo Adam, og jeg har forståelse for at han igjen velger meg. Men jeg tenkte «Faen, det var ikke sånn det skulle bli».

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Aldri sur

Spaltist, komiker og TV-profil Shabana Rehman sier til Se og Hør at hun selv var sikker på at hun måtte ut i kamp første uken da hun satt der under førstekjempevalget.

- Jeg var forberedt på å bli valgt som førstekjempe, og ble svært overrasket da Dorthe valgte Adam i stedet, sier hun.

TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2
TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

Jakobsen, som måtte inn i sidekonkurransen «Torpet kjendis» etter exiten bedyrer at han og hans yngre «overmann» sto og jobbet i skogen tidligere samme uke - og at han bet seg merke i at Ezzari ikke var spesielt god på å sage. Derfor valgte han den grenen.

- Jeg var sikker på at han ikke kom til å klare sage over fire stokker. Jeg følte meg ikke sikker på seier, men kanskje minst usikker på akkurat den grenen. Øks var vel det nærmeste etter det.

- Ble du sur?

- Nei, jeg blir aldri sur. Men lei meg og skuffet, det ble jeg. Jeg var innstilt på å være borte i fem-seks uker, og motivasjonen min var jo å se hvordan jeg funket i en gruppe over lang tid. Gjennom et program som er veldig godt likt her i landet. Da blir jeg skuffa over å ryke den første uken.

TEMPRATUR: Det blir høy temperatur når familien til «Farmen»-Rob ser på TV-serien «Lykkeland». Video: «Sofa» på TV 2 Vis mer

Han tar imidlertid tapet med fatning.

- Adam var mye bedre enn meg. Jeg begynte jo på stokk tre når han var ferdig med den fjerde. Jeg var ikke i nærheten, og det kunne jeg heller ikke se før vi begynte, forteller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen til Se og Hør.

Dorthe Skappel ønsker ikke å kommentere denne saken.

LES OGSÅ: Droppet fra «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer