«Farmen kjendis»:

Røk ut: - Nesten forbannet på Dorthe

Den tidligere fotballstjernen skjønte ingenting da han måtte ut i søndagens tvekamp.

SKUFFA: Da var det klart hvem som er den første kjendisen som må forlate «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinterens første «Farmen kjendis»-uke er over, og søndag var det tidligere fotballstjerne Jahn Ivar Mini Jakobsen (56) som måtte forlate gården, etter å ha tapt en sagekonkurranse mot Adam Ezzari (23).

Det etter at Ezzari ble valgt til førstekjempe av TV 2-profil Dorthe Skappel (59) etter at både deltakerne - og mange av seerne - var sikre på at hun skulle velge Shabana Rehman (45), eller kanskje også Kjersti Grini (50).

- Dette var ikke planlagt, for å si det sånn. Det var som å komme ut på Lerkendal stadion når Barcelona er på besøk. Man varmer opp, men får beskjed i garderoben rett før match at man skal sette seg på tribunen. Så får man i tillegg beskjed om at man skal spille for Tynset Fotball eller noe i morgen. Så tungt var det, faktisk, forteller 56-åringen til Se og Hør.

- Som et sjokk

Tidligere denne uken kunne TV-seerne se at Skappel gikk til Grini og fortalte at hun hunne tenke seg å velge henne - så hun igjen kunne velge Rehman som andrekjempe.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen, ettersom Grini fortalte sistenevnte om forslaget - og som igjen førte til at Rehman og Dorthe hadde en aldri så liten oppvaskprat sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer