Roger Moore mistet datteren

- Vi er knust av sorg, sier Hollywood-legenden.

GIKK BORT: Her deltar Sir Roger Moore, kona Kristina og datteren Christina på Woman of the Year Awards sammen i Wien i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Her deltar Sir Roger Moore, kona Kristina og datteren Christina på Woman of the Year Awards sammen i Wien i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «James Bond»-stjernen Roger Moore (88) er i dyp sorg.

Mandag døde hans stedatter Christina Knudsen av kreft, bare 47 år gammel, melder UsWeekly.com.

Christina var datter av Moores fjerde kone, svenske Kristina «Kiki» Tholstrup, som han giftet seg med i 2002.

Skuespilleren hadde allerede kjent Knudsen i en årrekke før han ble sammen med hennes mor ettersom at de var naboer i Sør-Frankrike. 

- Vår vakre datter Christina (aka Flossie) tapte kampen mot kreften 25. juli kl 10. Vi er knust av sorg, skriver Moore på Twitter sammen med et bilde av en smilende Christina.

Startet privat klubb

- Vi var alle sammen med henne og omringet henne med kjærlighet helt til siste slutt, står det i enda en tweet på profilen hans.

Christina vokste opp i Frankrike, men bodde i London de siste 20 årene. Hun var tidligere gift med investoren Nikolaj Albinius, men ekteskapet tok slutt i 2002.

Den skandinaviske jenta var utdannet ved USC universitet i California og jobbet som en interiørdesigner og eiendomsutvikler en periode før hun i 2014 lanserte Ochun - en privat klubb for single mennesker, skriver nettstedet.

Knudsen ga stefaren æren for at hun forandret sitt syn på menn.

- Jeg var ikke klar til å lytte til hvem jeg var og hva jeg ønsket meg. Jeg var i et vanskelig forhold, men alt forandret seg da mamma traff Roger, sa hun til «The Evening Standard» for to år siden.

Roger Moore og kona bor for tiden i Sveits. Han er best kjent for sin rolle som den hemmelige agenten 007 i de populære James Bond-filmene, men hans humanitære arbeid for UNICEF har også gitt ham mange priser.

Han har tre egne barn fra sitt ekteskap med den italienske skuespilleren Luisa Mattioli.

PÅ LERRETET: Fra 1973 til 1985 spilte Roger Moore i syv James Bond-filmer. Her med Maud Adams og Britt Ekland i «The Man with the Golden Gun» fra 1974. Foto: DPA
PÅ LERRETET: Fra 1973 til 1985 spilte Roger Moore i syv James Bond-filmer. Her med Maud Adams og Britt Ekland i «The Man with the Golden Gun» fra 1974. Foto: DPA Vis mer

LES OGSÅ: - Dette har vært en utrolig tøff dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer