FORLOVET: Rodney King har forlovet seg med en av jurymedlemmene fra sin egen rettssak i 1992. Foto: All Over Press
FORLOVET: Rodney King har forlovet seg med en av jurymedlemmene fra sin egen rettssak i 1992. Foto: All Over PressVis mer

Rodney King gifter seg med et av jurymedlemmene

Hadde sin første date dagen etter at Rodney King fikk millionerstatning.

SEHER.NO: Rodney King (45) ble i 1991 verdenskjent, etter at en video av at han ble banket opp av fire hvite politifolk ble offentliggjort. Videoen førte til store raseopprør i Los Angeles.

Senere ble King tilkjent en erstatning på omkring 24 millioner norske kroner.

Nå skal 45-åringen gifte seg med en av jurymedlemmene som kjempet for at Rodney skulle få denne erstatningen.

King fridde ifølge nettstedet RadarOnline.com til Cynthia Kelley, som var jurymedlem nummer fem i saken mot Los Angeles by.

- Hun er sendt fra Gud, en velsignelse i mitt liv. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne i livet mitt. Jeg kan ikke vente med å gjøre henne til min kone, forteller King til nettstedet.

Under rettssaken i 1992 var både King og Kelley gift, men begge ble senere skilt.

- Vår første date var dagen etter rettssaken, da Rodneys advokat og Rodney møtte meg i en lokal pizzeria, sier Kelley.

Men det tok flere år før kjærligheten blomstret for alvor mellom de to, for fire måneder siden, ringte King til henne og spurte om hun var singel, etter at han kom ut av «Celebrity Rehab With Dr. Drew»

Kelley var den eneste mørkhudede i juryen i saken, innrømmer at hun har holdt forholdet hemmelig til nå, for å slippe unna uønsket medieoppmerksomhet.

- Under saken sa de andre jurymedlemmene: La oss bare gi ham 100.000 dollar, han kommer til å sløse det bort uansett. Det var godt jeg var der, for de andre jurymedlemmene ønsket ikke gi ham noen ting, sier hun i intervjuet.

Datoen for det kommende bryllupet er foreløpig ikke fastsatt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hver gang jeg våkner opp edru, er en god dag