FLAU: Anne Hathaway rødmet da foreldrene fortalte om deres fantastiske sexliv på den røde løperen.  Foto: All Over Press
FLAU: Anne Hathaway rødmet da foreldrene fortalte om deres fantastiske sexliv på den røde løperen. Foto: All Over PressVis mer

Rødmet over foreldrenes sexprat

- Jeg skal prøve å glemme det, sier Anne Hathaway.

SEHER.NO: Tanken på at ens foreldre har sex, er noe de fleste mennesker ikke synes noe særlig om, hvertfall ikke når man fortsatt er ung.

Og at foreldre snakker om deres sexliv offentlig, er kanskje heller ikke spesielt populært?

Dermed er det ikke så rart at "Bride Wars"-stjerne Anne Hathaway (26) ble heller ille berørt da hennes foreldre plutselig begynte å snakke om deres fantastiske sexliv under premieren på hennes nye film i New York tidligere denne uken, skriver The Sun.

Mens de var på den røde løperen fikk nemlig Annes foreldre, advokaten Jerry Hathaway og hans tidligere skuespillerkone Kate, spørsmål om hvordan de klarte å opprettholde romantikken i deres 28 år lange ekteskap.

- Fantastisk sex, var svaret de to lattermildt ga journalistene.

Da Anne hørte dette, skal hun ha rødmet dypt.

- Uff, jeg skal prøve å glemme at de snakket om deres fantastiske sexliv. Jeg vil helst ikke tenke på det, og synes det er bedre å drømme at de blunket til hverandre og at jeg dermed var skapt, humret hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slo Hathaway med diamantring!