TOM FOR CASH?: Anne Heche har millionunderskudd ifølge rettspapirene. Foto: All Over Press
TOM FOR CASH?: Anne Heche har millionunderskudd ifølge rettspapirene. Foto: All Over PressVis mer

Røde tall for Heche

Heche har vært ubalansert lenge, men nå også bankerott.

SEHER.NO: Emmy-vinner Anne Heche (38) har stor suksess som skuespiller, men det synes ikke på lommeboka. Retten i Los Angeles har utsatt Heches barnebidrag på ubestemt tid.

Hun har punget ut over 80.000 kroner i måneden for sønnen Homer (5), men nå har inntekten tørket inn. Siden 2006 har Heche hatt hovedrollen i TV-serien "Men in Trees", som går på TV3, men serien ble lagt ned i januar.

- Jeg har vært arbeidsløs og uten inntekt, bortsett fra en veldig kort kontrakt for en filmrolle som jeg mottok totalt 65.000 dollar for (339.768 kroner), forklarte hun i retten ifølge TMZ.

Stjernen sier at hun i dag har bare 182.115 kroner på konto, og at hun ikke lenger er i stand til å betale for sønnens privatskole, sitt kanadiske huslån, husleien i Los Angeles, bilen og andre utgifter.

I følge Heche er hun rundt 1,9 millioner kroner i underskudd.

Heche har spilt i store filmer som Wag The Dog, Donnie Brasco, Six Days And Seven Nights og Psycho. Hun ble også superstjerne mye takket være sitt toårige forhold med Ellen Degeneres.

Kort tid etter forholdet tok slutt ga hun ut en selvbiografi hvor hun beskriver sine psykiske problemer og forklarer de med at hun ble seksuelt misbrukt i barndommen. Boka vekte stor oppmerksomhet, fordi hun også avslørte at hun hadde et alter-ego, som var datter av Gud og hadde kontakt med romvesener.

Innen et år etter bruddet med Ellen giftet hun seg med kameramannen Coleman Laffoon i 2001. De to gjennomgikk en svært bitter skilsmisse ifjor, hvor Coleman beskrev Heche som en uskikket mor, og sistnevnte fortalte verden at Colemans altfor hyppige onani var en av skilsmisseårsakene. 

Ryktene gikk om at den egentlige skilsmisse-årsaken var at Heches utkårede i serien "Men In Trees", James Tupper, også hadde blitt hennes kjære i virkeligheten. Og få måneder etter skilsmissen bekreftet de romansen.

Skilsmissen endte med at de to fikk delt omsorgsrett til sønnen, i praksis annenhver uke.

LES OGSÅ: Bifile stjerner: - Ja takk begge deler!