REDDET MARTIN: Å tegne om sitt eget liv skulle bli noe av det lureste Martin Kellerman kunne funnet på. Serien om Rocky har nemlig blitt enormt populær og trykket i både bøker, blader og aviser. Foto: Faksimile
REDDET MARTIN: Å tegne om sitt eget liv skulle bli noe av det lureste Martin Kellerman kunne funnet på. Serien om Rocky har nemlig blitt enormt populær og trykket i både bøker, blader og aviser. Foto: FaksimileVis mer

"Rocky" blir kinostjerne

Nå kan du snart få høre den populære bikkja snakke.

SEHER.NO: "Rocky", den svenske tegneseriefiguren, har til nå vært å se i over 60-talls blader og aviser, deriblant Dagbladet. Men snart kan man for første gang se ham på kinolerretet, ifølge Expressen.se. 

Hunden "Rocky" beskrives ofte som den svenske tegneren Martin Kellermans alter-ego.

Serien skildrer livet til tegneserieskaperen, hans venner og livet i Stockholm, for gjengen i aldersgruppen 30 år pluss/minus.

Alllerede for to år siden begynte forarbeidet med å lage en TV-serie og film. Og nå er altså resultatet klart, nemlig 13 tominutters lange snutter som skal sendes på TV og DVD.

Resultatet skal ha blitt så bra at Svenske Bio og Nordisk film også har bestemt seg for å vise den animerte tegneserien som forfilm på noen få utvalgte kinoer.

De 13 spesialskrevne fortellingene om Rocky skal skildre 24 timer av hans liv. I løpet av dette døgnet vil man blant annet se ham krangle med sin kjæreste fordi hun mener han onanerer uten riktig grunn. Kompisen Tommy avslører at han har en kjønnsykdom, og Magne roter bort en lottokupong som kunne gjort ham til millionær.

Rocky er meget frittalende, og serien tar opp mange tabu-temaer, noe som har vært med på å gjøre serien så populær.

- Da jeg begynte å tegne «Rocky» hadde jeg ikke orden på noen ting. Men etterhvert som jeg har blitt eldre og serien har gjort suksess, blir livet mer stabilt. Så serien forandrer seg den også, men jeg prater jo fremdeles med de samme folka, om de samme tinga, har Kellerman tidligere sagt i et intervju med Dagbladet.

Det er foreløpig ikke kjent om "Rocky" også vil bli satt opp på norske kinoer.Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her er den virkelige Pusur