<strong>TALENTFULL:</strong> Scott Columbus var trommis i heavy metal-bandet Manowar i to lange perioder.  Hans tidligere bandkamerater er i dyp sorg over 54-åringens bortgang mandag. Her avbildet i musikkvideoen til «Warriors of The World». Foto: YouTube
TALENTFULL: Scott Columbus var trommis i heavy metal-bandet Manowar i to lange perioder. Hans tidligere bandkamerater er i dyp sorg over 54-åringens bortgang mandag. Her avbildet i musikkvideoen til «Warriors of The World». Foto: YouTube Vis mer

Rocketrommis døde

Musikeren ble bare 54 år gammel.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere trommeslageren i heavy metal-bandet Manowar, Scott Columbus har gått bort. Det melder Femalefirst

Columbus døde mandag 4. april, bare 54 år gammel. Årsaken til dødsfallet er ennå ikke kjent. Hans tidligere bandkamerater i Manowar sørger over den talentfulle trommisens bortgang.
 
«Scott Columbus, hvil i fred. Min bror. Jeg kommer til å savne deg», skriver Ross «The Boss» Friedman, som var gitarist i bandet på 1980-tallet, på Facebook ifølge Femalefirst.

Manowar har også offentliggjort en uttalelse for å hedre den avdøde musikeren.

«Det er med stor sorg vi annonserer vår bror Scott Columbus' bortgang. Et sjeldent talent, et like sjeldent individ, en far, en venn og en metal-bror. Alle de flotte stundene vi tilbragte sammen i studio, hjemme og på turné er innprentet i våre hjerter og minner for alltid. Disse ordene formes med tunge hjerter, men vi trøster oss med at vi vet at han er på et fint sted og har fått fred. Han vil aldri bli glemt», heter det i den rørende hyllesten på Manowars hjemmeside.

Columbus ble berømt som et medlem av rockebandet på 1980-tallet, og han spilte med Manowar fra 1983 og til 1990. Men i 1996 ble han med i bandet igjen for å jobbe med albumet «Louder Than Hell». Columbus ble værende i bandet helt frem til 2008, men Manowar annonserte aldri at han sluttet i bandet offentlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Poplegenden mystisk syk   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer