ROCKET VILT: Sondre Lerche har suksess i USA for tiden, og i helgen fikk han sjansen til å vise seg fram foran den amerikanske filmbransjen. Foto: All Over Press
ROCKET VILT: Sondre Lerche har suksess i USA for tiden, og i helgen fikk han sjansen til å vise seg fram foran den amerikanske filmbransjen. Foto: All Over PressVis mer

Rocket filmbransjen

Sondre Lerche fikk spille for hele filmbransjen under Sundance filmfestival i USA. Se bildene!

SEHER.NO: Sondre Lerche hadde stor suksess i USA i 2007 - med turneer og opptreden på David Lettermanns «Late Show». Han hadde også musikken til filmen «Dan in real life», som gjorde det svært godt på amerikanske kinoer.

Dermed fikk den norske musikkgiganten betalt for strevet.

Sundance-festivalen er den største uavhengige filmfestivalen i USA. hvert år møter mellom 50.000 og 60.000 publikummere opp til festivalen, som arrangeres i byene Park City, Salt Lake City og Odgen i Utah.

Og Sondre Lerche så virkelig ut til å kose seg de to dagene han fikk opptre.

Artistene som spilte var en blanding av etablerte og ferske artister, skriver Sundance på sine nettsider. Artistene var valgt ut av The American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP).

LES OGSÅ: Bergens-stjernene glemt

Se bilder av helgens Sondre Lerche-show i USA under:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.