AVSLØRINGER: Rockeren Scott Wieland (til venstre) avslører at han ble voldtatt som 12-åring i sin nye selvbiografi. Her med Slash på American Music Awards. Foto: Stella Pictures
AVSLØRINGER: Rockeren Scott Wieland (til venstre) avslører at han ble voldtatt som 12-åring i sin nye selvbiografi. Her med Slash på American Music Awards. Foto: Stella Pictures Vis mer

Rockestjernen voldtatt som 12-åring

Scott Weiland med store avsløringer i ny selvbiografi.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg var redd for å fortelle det til noen, sier rockestjernen Scott Weiland om overgrepet som skjedde ham i barndommen.

I sin nye selvbiografi avslører artisten at han ble voldtatt som 12-åring.

Magasinet Spin gjengir deler av boken «Not Dead & Not For Sale», der rockeren forteller om voldtekten.

Wieland sier at han hadde fortrengt hendelsen frem til et par år siden, men husker nå at en stor og muskuløs mann tok bussen med ham til skolen.

- Han inviterte meg med hjem til huset sitt. Mannen voldtok meg. Det gikk fort og var ikke behagelig, sier Wieland i boken ifølge Spin.

Scott Wieland, kjent som frontfigur i Stone Temple Pilots og Velvet Revolver, har i flere år slitt med narkotikaproblemer. Og det var under et av sine opphold på et behandlingshjem at rockeren fikk minnene om voldtekten tilbake.

- Det er et minne som jeg hadde fortrengt frem til for et par år siden. Da jeg var på behandlingshjemmet rant det over. Terapi gjør sånt med deg, sier rockestjernen i sin nye selvbiografi. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble misbrukt som barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer