Guns N' Roses:

Rockestjernen giftet seg med modellen etter å ha funnet henne i et magasin

I kveld gjester Guns N' Roses hovedstaden.

GIFT: Duff McKagan og kona Susan Holmes giftet seg i 1999. Paret har to døtre og kombinerer et rolig familieliv med rockelivet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Duff McKagan og kona Susan Holmes giftet seg i 1999. Paret har to døtre og kombinerer et rolig familieliv med rockelivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som rockeband flest ligger det flere skandaler bak både nåværende og tidligere medlemmer av det verdenskjente bandet Guns N' Roses.

Når bandet nå i kveld gjester Oslo og entrer scenen på Valle Hovin, er det ventet en konsert uten like. Men selv om det kan være vanskelig å tro, er flere av medlemmene i bandet rolige karer utenfor rockeverden.

I løpet av den imponerende karrieren har imidlertid bandet gått gjennom flere utskiftninger, men er i dag bestående av sju medlemmer.

Frontvokalist og pianist Axl Rose (56) har vært en del av Guns N' Roses siden 1985 og i 2016 ble han også vokalist i AC/DC.

Spontanabort

I 1986 innledet Rose et forhold med modellen Erin Everly (52) og skrev den berømte låta «Sweet Child O' Mine» til henne. Fire år seinere tok paret forholdet til neste steg og giftet seg i den beryktede kasino- og skandalebyen, Las Vegas.

Det skulle imidlertid vise seg å bli et vanskelig ekteskap. Everly søkte nemlig om skilsmisse allerede en knapp måned etter giftermålet.

Paret ga derimot forholdet en ny sjanse da Everly ble gravid, men i oktober samme år, mistet de sitt ufødte barn, noe som påvirket Rose hardt, ettersom han lenge hadde ønsket å starte egen familie.

Everly gikk fra Rose november, og i januar 1991 var skilsmissen finansiert. Ifølge Rolling Stone var det en langt ifra rolig skilsmisse. Everly valgte nemlig å kvitte seg med flere ting hun hadde fått av artisten - noe hun gjorde ved å selge de.

Saken fortsetter under bildet.

FRONTVOKALIST: Axl Rose. Foto: NTB Scanpix
FRONTVOKALIST: Axl Rose. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vold

Flere internasjonale medier har også omtalt forholdet som svært turbulent. I et åpenhjertig intervju til People, har Everly tidligere fortalt at hun ble utsatt for vold. Hun skal angivelig ha blitt slått.

- Du visste aldri hva som ville tenne pluggene hans, hevdet hun overfor nettstedet.

Videre hevdet Everly at hun en dag nådde bristepunktet, og måtte komme seg unna.

- Jeg trodde ikke jeg kunne overleve mentalt noe lenger. Jeg døde på innsida. Ved døra snudde jeg meg og sa «jeg vil du skal se på meg, for du kommer aldri til å se meg igjen», sa hun.

Stefar

Samme år møtte han derimot supermodellen Stephanie Seymour, og de to ble et svært offentlig par. I løpet av forholdet medvirket Seymour i flere musikkvideoer for bandet, blant annet «Don´t Cry» og «November Rain».

Til tross for at Axl Rose lenge ønsket å starte sin egen familie, har han aldri fått egne barn. Derimot gjorde han en innsats som stefar overfor Seymours sønn, Dylan.

Paret forlovet seg i februar 1993, men avbrøt forlovelsen bare tre uker seinere.

Saken fortsetter under bildet.

EKS: Axl Rose var i en periode sammen med modellen Stephanie Seymour. Paret var forlovet i tre uker. Foto: NTB Scanpix
EKS: Axl Rose var i en periode sammen med modellen Stephanie Seymour. Paret var forlovet i tre uker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Våpen

Axl Rose er ikke fremmed for å skape overskrifter i media.

Under et intervju med Rolling Stone i 1989 ble det beskrevet av musikkjournalisten hvordan Rose hadde lagret en maskinpistol av typen Uzi bak en sofa, og et håndvåpen av et mindre kaliber «var i nærheten». En rekke eiendeler lå knust i leiligheten Rose disponerte på det tidspunktet.

- Jeg er ikke paranoid. Jeg har selv valgt å leve slik. Det er komfortabelt, sa han om våpeninteressen.

To ekteskap og en kjæreste

«Slash» (52), hvis egentlig navn er Saul Hudson, har vært en del av bandet siden 1985, men hadde imidlertid et opphold fra 1996 til 2016.

Privat har 52-åringen angivelig hatt et turbulent forhold til kjærlighet, etter at han nå har lagt to skilsmisser bak seg. I 1992 giftet han seg med modell og skuespiller Renée Suran i California, men etter fem år skilte paret seg.

Det skulle gå noen år før «Slash» på ordentlig fant kjærligheten igjen. Den gang hos Perla Ferrar, som han giftet seg med på Hawaii i 2001. Paret fikk to sønner sammen, London Emilio i 2002 og Cash Anthony to år seinere.

Familielivet ble trolig ikke helt som planlagt, og gitaristen søkte om skilsmisse i 2010. Men i likhet med bandkollega Axl Rose, fant han tilbake til kona etter kort tid. I 2014 ble det imidlertid spikeren i kista for ekteskapet.

Sjokkerende nok ble det kjent at «Slash» hadde funnet tilbake til sin gamle flamme, Meegan Hodges, som han tidligere hadde datet fra 1989 til tidlig på 1990-tallet.

I sosiale medier ser det ut til at det fremdeles er kjærlighet mellom gitaristen og Hodges. Sistnevnte deler flittig bilder av sin berømte kjæreste på sin Instagram-profil.

Always loving in the elevator! 😍❤️ #estonia #Tallinn

A post shared by @ meeganhodges on

- Møt din nye kjæreste

En som derimot har hatt mer hell i kjærligheten er Duff McKagan (54), bass-spilleren i bandet. Til tross for at han har lagt to ekteskap bak seg, er han i dag gift med modellen Susan Holmes.

Før han slo seg til ro, var han gift med Mandy Brixx i to år, før han i 1992 giftet seg med Linda Johnson. Paret skilte seg i 1995.

Holmes og McKagan fikk datteren Grace Elizabeth i 1997, og ble smidd i hymens lenker i 1999. Året etter ble de foreldre på ny, da datteren Mae Marie kom til verden.

Ekteparet møttes etter å ha blitt introdusert på et noe uvanlig vis. McKagan skal nemlig ha sett et bilde av Holmes i Allure Magazine, for så å få en kompis til å kontakte modellen.

- En felles venn ringte meg og sa «møt din nye kjæreste» og ga telefonen til ham. Vi gikk på en sushi-restaurant i Bel Air og har vært sammen siden, har Susan Holmes tidligere avslørt til LA mag.

Langt ekteskap

I bandet er det i dag hele tre karer på keyboard. En av dem er Dizzy Reed (55) som har vært en del av Guns N' Roses siden 1990. Samme år giftet han seg med det som skulle se ut til å være kvinnen i hans liv, Lisa Reed. Paret fikk to døtre sammen, Skye født i 1992 og Shade i 1996.

I 2010 tok derimot ekteskapet slutt etter 20 år.

Reed har sønnen Justin Gunn-Reed fra et tidligere forhold.

Også Chris Pitman (57), Frank Ferrer (52) og Richard Fortus (51) er med i det verdensberømte bandet.

LES OGSÅ: - Hvis pappa dør er det din feil