SIKTET: Bassist Harrell er siktet for bildrap, og må i retten denne uken. Til høyre er vokalist Brad Arnold. Foto: All Over Press
SIKTET: Bassist Harrell er siktet for bildrap, og må i retten denne uken. Til høyre er vokalist Brad Arnold. Foto: All Over PressVis mer

Rockestjerne siktet for bildrap

3 Doors Down-bassist Todd Harrell kjørte over fartsgrensen i alkohol- og pillerus.

SEOGHØR.NO: Todd Harrell (41), bassist i det amerikanske rockebandet 3 Doors Down er siktet for bildrap, etter at han forårsaket en dødsulykke i Nashville på fredag.

Det er CNN som melder om den fatale bilulykken.

Nyhetskanalen melder at Harrell holdt høyere fart enn fartsgrensen da han traff en varebil, som mistet kontrollen, traff autovernet og rullet ned en skrent.

Føreren, Paul Howard Shoulders, døde av skadene han pådro seg. Shoulders hadde ikke på seg bilbelte og ble kastet ut av bilen i ulykken.

Tester viste at Harrell var i alkohol- og pillerus under ulykken. Han hadde drukket cider og tatt Lortab og Xanax, som er et angstdempende middel.

Harrell var fortsatt i varetekt søndag, og må i retten denne uken.

«Vi er svært triste over Paul Howard Shoulders Jrs bortgang. Våre hjerter og bønner går til hans familie og venner i denne vanskelige tiden», heter det i en uttalelse på bandets hjemmeside.

3 Doors Down har toppet hitlister med singlene «Kryptonite» og «Here Without You», og 2005-albumet «Seventeen Days» var nummer én på Billboard-listen.

I 2003 sang David Pedersen «Kryptonite» på Idol-audition. Pedersen endte på tredjeplass bak Gaute Ormåsen og Kurt Nilsen. I 2007 sang Martin Jæger «Here Without You» i en av semifinalene.

LES OGSÅ: Fikk tre år for bildrap