Rockelegendene gir seg etter 33 år

Men det er fremdeles en siste mulighet til å se Mötley Crüe på scenen sammen.

BADBOYS: Mötley Crüe-medlemmene (f.v) Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee og Vince Neil har alle vært på kanten med loven utallige ganger gjennom karrieren. De har slitt med rusavhengighet til alkohol, kokain og heroin, blitt kastet i fengsel og nedlagt tusenvis av kvinner. Foto: All Over Press
BADBOYS: Mötley Crüe-medlemmene (f.v) Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee og Vince Neil har alle vært på kanten med loven utallige ganger gjennom karrieren. De har slitt med rusavhengighet til alkohol, kokain og heroin, blitt kastet i fengsel og nedlagt tusenvis av kvinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 80-tallsheltene Nikki Sixx (55), Tommy Lee (51), Mick Mars (62) og Vince Neil (52) i Mötley Crüe har bestemt seg for å kaste inn håndkleet.

- På en pressekonferanse holdt på Beacher's Madhouse i Hollywood har Mötley Crüe annonsert at de skal legge opp, melder TMZ.com tirsdag.

Men fansen får en siste mulighet til å se rockestjernene, som står bak hits som «Kickstart My Heart» and «Girls Girls Girls», før de gir seg helt.

Om kort tid legger de nemlig ut på en aller siste turné sammen, hvor Alice Cooper skal åpne for dem. Billettene vil bli lagt ut for salg onsdag 29.01.14, ifølge nettstedet.

Mötley Crüe, som ble dannet av bassist Nikki Sixx og gitarist Tommy Lee i 1981, er et av verdens mestselgende band gjennom tidene.

Karrieren deres har vært preget av elleville historier med dop, damer og fyll, og mye av den endeløse rock'n roll-galskapen er godt dolumentert i boka «The Dirt».

LES OGSÅ: - Tommy Lee stakk fingeren langt oppi nesen min og smakte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer