SKUMMEL: Shirley Manson spiller en skummel karrierekvinne/dødsrobot i "Terminator - The Sarah Connor Chronicles".
SKUMMEL: Shirley Manson spiller en skummel karrierekvinne/dødsrobot i "Terminator - The Sarah Connor Chronicles". Vis mer

Rockejente ble dødbringende urinal

Garbage-vokalisten spiller skremmende dødsrobot i suksess-serie.

SEHER.NO: TV-serien "Terminator - The Sarah Connor Chronicles" har blitt en stor suksess i USA.

I høst startet den andre sesongen av serien, som er basert på Arnold Schwarzenegger-filmene, og nå med enda flere superstjerner på rollelisten, deriblant tidligere Garbage-vokalist Shirley Manson (42).

Se Manson i suksess-serien lenger ned!

Manson, som har rukket å fylle 42 år, spiller Catherine Weaver, sjef i et teknologiselskap, samt en terminator-robot, i andre sesong av serien.

Og ifølge artisten har Glenn Close og tidligere britisk statsminister Margaret Thatcher vært inspirasjonen hennes for rollen.

Den skotske artisten ble superstjerne på 90-tallet som vokalist i rockebandet Garbage, og gruppa hadde flere store hitlåter, deriblant monsterhiten "I'm only happy when it rains". 

Men nå har altså artisten bestemt seg for å satse på en skuespillerkarriere, og da en ganske skummel en sådan, skriver Rolling Stone.

Men hvor lenge Manson vil fortsette skuespillerkarrieren, er uviss, da hennes opptreden som
karrierekvinne og monstermaskin, som kan transformere seg fra en urinal til en dødsmaskin, i "Terminator"- serien så langt har fått svært blandede kritikker...

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher.no!

LES OGSÅ: - Disse er hetest på tv!

Se Manson i suksess-serien nedenfor:

seher@seher.no