Rockedøtrene tar over catwalken

Phil Collins datter er det siste tilskuddet i moteverdenen.

DØRÅPNER: Lily innrømmer at hun ikke så så mye til sin berømte far i oppveksten, men har skjønt at Collins-navnet åpner dører... Foto: All Over Press
DØRÅPNER: Lily innrømmer at hun ikke så så mye til sin berømte far i oppveksten, men har skjønt at Collins-navnet åpner dører... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendisbarn, og da særlig døtre av legendariske rockere som the Rolling Stones, er iferd med å ta over som de hotteste modellene på catwalken.

Navn som Elizabeth Jagger, Kimberley Stuart og Peaches Geldof er allerede blitt superkjente, og nå følger deres venner og familiemedlemmer etter.

For det å være supermodell er tydeligvis enhver rockedatters store drøm. Og det superstjernebarna vil ha, pleier de som regel å få.

Se bilder av rockernes modell-døtre lenger ned!

"Genesis"-stjerne Phil Collins (57)` 19 år gamle datter Lily, er det aller siste tilskuddet på motefronten. Og ungjenta drømmer nå om å bli like kjent som sin musikerfar, skriver Daily Mail.

I et ferskt intervju med In Style Magazine forteller ungjenta, som også er programleder for et barnprogram på Nickelodeon, at i tillegg til drømmen om å bli supermodell, ønsker hun å bli den yngste talkshowvertinnen noensinne.

- Jeg ville elsket å være stemmen til neste generasjons unge Hollywood, sier hun.

I bladet stiller også 19-åringen opp på en sexy fotoshoot, som var hennes første i Storbritannia, og i likhet med de andre rockedøtrene som jobber som modeller, virker det som hun har et naturlig talent for å posere for kameraene.

For selv om Lily ikke har hatt et spesielt godt forhold til faren etter at han og hennes mor skilte lag for mange år siden, har hun tydeligvis arve superstjerne-genet.

Og ifølge skjønnheten bærer hun ikke nag overfor faren, som var fraværende under  store deler av hennes oppvekst.

- Vi er veldig nære hverandre nå. Det er ingenting som gjør meg så stolt som når noen forteller at min fars musikk har rørt dem. Men jeg er også stolt over at jeg klarer å gjøre min egen ting, sier hun, og legger til:

- Det er så mange ganger jeg kunne utnyttet navnet mitt, men jeg har alltid holdt meg unna det. Jeg har skjønt at Collins-navnet kan åpne dører for meg, men det er opp til meg å holde dem åpne.

Lily er likevel ikke den eneste av den yngre generasjonen rockedøtre som nå prøver lykken på motefronten. Også Keith Richards unge døtre Theodora (23) og Alexandra (22) spås en stor fremtid som modeller.

Det samme gjelder Daisy Lowe (19), Gavin Rossdales unge datter, som allerede har kontrakt med supersexy undertøysprodusent Agent Provocateur.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Født inn i moten

Se bilder av rockernes modell-døtre nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer