Rockedatteren (19) gifter seg

Forloveden Isaiah Silva ble oppdratt i et strengt kristent hjem, med et alternativt kvinnesyn.

RING: Frances Bean Cobain hadde ikke noe imot å vise frem forlovelsesringen. Her tenner kjæresten røyken hennes, etter at de to landet på JFK-flyplassen i New York i fjor. Foto: All Over Press
RING: Frances Bean Cobain hadde ikke noe imot å vise frem forlovelsesringen. Her tenner kjæresten røyken hennes, etter at de to landet på JFK-flyplassen i New York i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frances Bean Cobain (19), datteren til Kurt Cobain og Courtney Love (47), gifter seg med sin syv år eldre kjæresten Isaiah Silva (26). 

Eplet faller ikke langt fra stammen, for lik sin mor Coutney Love, har også Frances Bean falt for en rocker. Han er nemlig frontfigur i bandet The Rambles. 

- Vi er hverandres alt. Vi er «homebodies». Vi henger ikke på nattklubber, så du vil ikke se oss rekene rundt med Lindsay Lohan. Vi elsker å være hjemme, lese bøker og se på «Arrested Development», avslører Silva til nettstedet People.

Men det er ikke bare felles interesser som er likhetstrekk mellom de to. Også oppvekten for det unge kjæresteparet kan sammenliknes, og oppsummeres med ordet «trøblete».

Måneder før rockedatteren fylte to år døde hennes legendariske Nirvana-pappa av en overdose heroin, og hun ble igjen alene med en ustabil mor som flere ganger har mistet foreldreretten overfor datteren.

Silva på sin side vokste opp i et strengt kristent hjem, og var en del av «Fullerton Assembly of God»-sekten de første 18 årene av livet sitt. Sekten hadde blant annet en svært alternativ og undertrykkende måte å se på kvinner på, men Silva påstår at han «alltid har vært positiv til det kvinnelige kjønn».

I dag lever paret på kjærlighet, musikk og hverandre, og ser nå frem til å dele resten av livet sammen.
 
- Å få tilbringe resten av mitt liv med å elske min beste venn, gjør meg til verdens lykkeligste dame, skrev Cobain på sin Facebook-side da forlovelsen deres ble kjent i oktober i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mystisk likfunn hos dronningen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer