UBEHAGELIG: Kristin Spitznogle, kjent fra "Sexskolen" på TV 3, sier hun og Rocco bare er venner. Men at Facebook-spøken kom til på grun nav ubehagelige episoder på nattestid.   Foto: TV3
UBEHAGELIG: Kristin Spitznogle, kjent fra "Sexskolen" på TV 3, sier hun og Rocco bare er venner. Men at Facebook-spøken kom til på grun nav ubehagelige episoder på nattestid. Foto: TV3Vis mer

Rocco skulle passe på meg

Kristin Spitznogle (35) vurderer å selge huset, etter at hun ble oppsøkt av ubehagelige beilere på nattestid.

SEHER.NO: Det skapte store oppslag i flere nettmedier, etter at sex-eksperten Kristin Spitznogle og den norske pornokongen Thomas Rocco Hansen hevdet de var forlovet på Facebook.

Onsdag innrømmet imidlertid Kristin Spitznogle i et intervju på Seher.no at forlovelsen bare var en spøk.

- Det stemmer at det er min Facebook-profil. Det stemmer også at det fremkommer at vi er forlovet, sa Kristin Spitznogle til Se og Hør.

Men Spitznogle, som er kjent fra TV 3 programmet ”Sexskolen”, avviste at de to er forlovet.

- Vi  er bare venner, sa hun.

Bakgrunnen for situasjonen er at Kristin og barna hennes i lang tid har blitt plaget av en såkalt stalker.

- Vi snakket om at det kunne vært bra å ha en pro-forma ektemann til å passe på meg. Da var Thomas edel nok til å stille opp som liksom-forloved på facebook, sier hun til Se og Hør.

I torsdagens VG utdyper "forlovelsesparet" hvorfor de hevdet at de var forlovet på Facebook. Thomas ”Rocco” Hansen håpet nemlig at han kunne skremme bort sex-ekspertens ubehagelige beilere.

- Jeg har vært plaget av beilere av det ubehagelige slaget. De har oppsøkt meg på nattetid, noe som har skremt barna mine og gjort meg så utrygg at jeg nå vurderer å selge huset, sier Spitznogle til VG.

- Jeg håpet at folk skulle tenke seg bedre om før de lusket rundt i buskene hennes. Jeg tviler på at noen av dem har lyst til å møte meg en mørk kveld. Det er mange eklinger ute i Oslo, sier Thomas ”Rocco” Hansen.

De to har møttes og blitt venner i Spitznogles arbeid med sin nye bok, som skal handle om kjendiser og kjendisjournalistikk.

- Thomas er en del av researchen. Vi har derfor snakket mye sammen, og også utviklet et vennskapelig forhold. Jeg bifaller ikke alle handlingene hans, men som person er han et varmt og hyggelig menneske, forteller Kristin til Se og Hør.