MER DRAMATIKK: George besvimer under søndagens "Robinson"-kamp.  Foto: TV3
MER DRAMATIKK: George besvimer under søndagens "Robinson"-kamp. Foto: TV3Vis mer

Robinsons mest uheldige?

George offer for mer dramatikk under øyoppholdet.

SEHER.NO: Årets "Robinson Ekspedisjon" har vært alt annet enn udramatisk så langt.

Ikke bare har det vært det sedvanlige opplegget med krangel, baksnakking, matmangel og kamper, men under årets ekspedisjon har det også skjedd flere langt mer dramatiske ting.

Slått ned av lynet
Det seerne kanskje husker aller best var under første episode av realitykonkurransen, da lag Nord-deltager George Stephen Vaz (54) fra Tomter ble slått ned av lynet under et fryktelig uvær.

Fortvilte kamerater ble den gang vitne til at trebarnsfaren ble kastet to meter bakover og falt bevisstløs om.

- Jeg holdt på å skifte i et annet telt da det skjedde. Deretter løp jeg til medisin-skrinet og tilkalte hjelp. Jeg har aldri vært borti noe lignende, sa lagkamerat Britt Carin Jonassen til Seher.no kort tid etter at episoden ble vist.

Heldigvis gikk det bra med 54-åringen, som etter en kort sjekk på sykehuset kunne være med videre i realitykonkurransen.

Men dette viste seg altså å ikke bli Georges siste møte med dramatikk på "Robinson"-øya.

- Tåler ikke karuseller
Under søndagens episode faller nemlig Tomter-mannen plutselig om under lagkonkurransen, og skaper fullt kaos blant sine lagkamerater. Senere blir det klart at 54-åringen hadde besvimt, mest sannsynlig på grunn av kombinasjonen sterk hete og luftfuktighet.

Se videoklipp der George besvimer lenger ned!

Ifølge George selv var ikke hendelsen så dramatisk som den kan se ut. Og 54-åringen forklarer at det mest sannsynlig var den delen av konkurransen der han måtte bli spunnet rundt på en "katapultlignende gjenstand" som førte til at han ble svimmel og falt om.

- Jeg tåler rett og slett ikke karuseller. Og vi skulle stå på den greia og bli spunnet rundt i 20 sekunder. Etter en stund bare svimte jeg av. Men det er klart at det hjalp vel ikke at det var kjempevarmt og fuktig og at vi ikke hadde spist særlig mye heller, sier George til Seher.no.

54-åringen ser heller ikke bort fra at lynnedslaget han ble offer for tidligere under oppholdet, kan ha vært en medvirkende faktor til at han "slokna".

- Mye plaget med smerter
- Jeg tror kanskje det kan være en sammenheng. Etter "Robinson" har jeg gått regelmessig til fysioterapaut og kiropraktor, for jeg har vært plaget med mye hodepine og smerter i nakken. Noe jeg ikke hadde før lynnedslaget, bortsett fra da jeg var fyllesyk, humrer "Robinson"-deltageren, som også gikk drastisk ned i vekt under oppholdet i Malaysia.

- Jeg gikk ned nærmere 20 kilo, og jeg var vel helt på grensen til innleggelse da jeg kom hjem. Jeg klarte ikke engang bære kofferten min, som veide 22 kilo. Sønnen min måtte hjelpe meg, jeg var helt tappa for krefter, forteller han.

Likevel angrer ikke George et sekund på at han var med på programmet.

- Nei, jeg skulle gjerne vært med en gang til jeg. Det var kjempemoro. Og det er så fint der nede at jeg lurer på om jeg skal ta med meg kona ned en tur når vi har 35-årsjubileum til neste år, sier han.

54-åringen ser heller ikke bort fra at det blir mer dramatikk på han i "Robinson".

- Nei, dere får bare vente og se, humrer han.

Neste episode av "Robinson Ekspedisjonen" kan du se på TV3 søndag kl. 20.00

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Her blir han truffet av lynet

Se videoklipp der George besvimer nedenfor:

[obj:media:6978]