BLE ANGREPET AV JENTE: Lina Iversen ble overrasket da hun 2. juledag ble slått ned av en jente etter julefeiring i hjembyen Lillehammer. Resultatet ble flere sprukne blodkar og en kraftig blåveis. Her er hun på Robinson-øya i mai. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE ANGREPET AV JENTE: Lina Iversen ble overrasket da hun 2. juledag ble slått ned av en jente etter julefeiring i hjembyen Lillehammer. Resultatet ble flere sprukne blodkar og en kraftig blåveis. Her er hun på Robinson-øya i mai. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Robinson-vinner slått ned av jente

Lina Iversen havnet på legevakten etter det overraskende angrepet.

SEHER.NO: Prøvelsene under fjorårets Robinson-ekspedisjon bleknet i forhold til byturen som endte med legevaktsbesøk for Lina Iversen (26) 2. juledag.

Robinson-vinneren var etter det Seher.no kjenner til på vei hjem fra en tur på byen på hjemstedet Lillehammer, da hun i 2.30-tiden ble angrepet av en jente.

På legevakten skal Iversen ha fått konstatert flere sprengte blodkar og en kraftig blåveis, som hun fortsatt er merket av.

- Jeg kan bekrefte at jeg ble slått ned 2. juledag og at saken er politianmeldt, men ellers vil jeg ikke kommentere saken, sier Lina - til Seher.no.

26-åringen - som ble belønnet med 300.000 kroner for sin seier i "Robinsonekspedisjonen" - er imidlertid ikke den eneste deltakeren fra TV3-realityserien som opplevde en dramatisk julefeiring.

Hennes finalemotstander Christian Flotvik (23) besvimte i dusjen og måtte scanne hodet på sykehus, etter at han ble slått ned i hjembyen Sandefjord 22. desember.

- Det ble en litt ødelagt julefeiring, jeg måtte på legevakten i Sandefjord og fikk beskjed om å bruke julaften til å scanne hodet i Tønsberg. Men siden madamen har familie i Drammen fikk vi gjort det ferdig der på lille julaften, sa han i romjulen til Seher.no.

Både Flotvik og Iversen hevder de regner med å bli helt friske igjen etter voldsepisodene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Det ble en litt ødelagt jul