POPULÆR: Christian Flotvik (nr to fra høyre) har blitt et populært medlem av årets utgave av "Robinsonekspedisjonen". Her er han sammen med (f.v) Tommy Lankut, Paal Erik Synnes, Francois El-Safadi og Dennis Kakis. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
POPULÆR: Christian Flotvik (nr to fra høyre) har blitt et populært medlem av årets utgave av "Robinsonekspedisjonen". Her er han sammen med (f.v) Tommy Lankut, Paal Erik Synnes, Francois El-Safadi og Dennis Kakis. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Robinson reddet forholdet

Christian Flotvik fikk en uventet overraskelse da han kom hjem fra øya.

SEHER.NO: Christian Flotvik (23) har fått mange kvinnelige fans etter gjennom sin deltakelse i årets Robinson-ekspedisjon på TV3.

Men for Sandefjords-gutten er det kun en kvinne som gjelder -kjæresten Maria Martinsen (23). Selv om paret hadde vært sammen i et år før han dro til Malaysia, takker Christian i dag realityserien for at han er sammen med sin drømmekvinne.

- Rett før innspillingen startet ble det slutt, blant annet på grunn av at jeg var arbeidsnarkoman og jobbet altfor mye. Men på øya fikk jeg mye tid til å tenke, og Maria var den jeg tenkte aller mest på.

- Til min store glede ventet hun på meg på flyplassen i Norge sammen med mamma, da jeg kom hjem. Siden har vi vært sammen. Så man kan godt si at Robinson reddet forholdet vårt, sier han til Seher.no.

Han ble først kjent med Drammensjenta på trikken i Oslo for nesten to år siden.

- Jeg snek meg nærmere og nærmere henne. Etter hvert begynte vi å prate om hvor vi skulle ut, sier Christian.

Foreløpig har paret ikke planer om å bli samboere igjen - slik de var før Christian dro avgårde til "Robinsonekspedisjonen" - men trives med å bo hver for seg.

Flotvik hevder Maria - som jobber med regnskap - er den som har mest ordenssans av de to.

- Hun vet hvor mye jeg hater husarbeid, så jeg slipper unna med det meste, så lenge jeg er snill og grei, og sier fra hvor jeg skal, ler han.

Ifølge Robinson-sjarmøren - som tidligere har innrømmet at han flere ganger har festet for 10 000 kroner i uka - er ikke oppmerksomheten fra kvinnelige Robinson-fans noe problem for paret.

- Vi har alltid pleid å gå mye ut sammen, så det går veldig bra. Maria er perfekt for meg fordi hun er veldig åpen og sosial, i tillegg til at hun er enormt vakker, sier Christian.

Den forelskete Robinson-deltakeren hevder han ha dempet partylivet etter at han forlot singel-tilværelsen.

- Når man har kjæreste så må man jo bruke litt tid på det også, i tilleggtil at jeg snart begynner i ny jobb. Men litt tid til festing blir detselvsagt fortsatt, smiler han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: Fester for 100 000 i uka