Robinson-paret forlovet seg

- Da jeg skjønte hva som var iferd med å skje, begynte jeg å skjelve.

FORLOVET SEG: Lykken smiler til de to tidligere Robinson-deltagerne Kim Holm og Maria Eliseussen. Lørdag forlovet de to seg. Foto: Privat
FORLOVET SEG: Lykken smiler til de to tidligere Robinson-deltagerne Kim Holm og Maria Eliseussen. Lørdag forlovet de to seg. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Sju måneder etter at de møtte hverandre for første gang, er lykken fullkommen for de to tidligere «Robinson»-deltagerne Kim Holm og Maria Eliseussen.

Lørdag overrasket Kim sin kjæreste med å fri til henne under en innflyttingsfest i parets nye leilighet i Bærum.

- Vi hadde over 40 gjester på besøk, både Kims venner og mine. Da han skulle si noen velkomstord, begynte han plutselig å fri. Da jeg skjønte hva som var i ferd med å skje, begynte jeg å skjelve. Så gikk han ned på kne, sier Maria til Seher.no.

Mens Kim røk ut etter sammenslåingen i 2003-utgaven av «Robinsonekspedisjonen», var Maria den andre som måtte reise hjem i fjorårets konkurranse.

Paret møtte hverandre første gang i februar, da de deltok på en fest for tidligere Robinson-deltagere i Lillestrøm.

På selveste Valentin-dagen 14. februar ble de to kjærester.

- Hadde noen sagt til meg for sju måneder siden at jeg skulle bo i Bærum og være forlovet, hadde jeg bare ledd. Men dette føles riktig.


Vi er allerede godt i gang med planleggingen. Foreløpig har vi ikke satt noe dato, men det blir et vinterbryllup, sier Maria til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: MGP-Stella skal gifte seg